Možete da nas pratite
i putem aplikacije za
Besplatno na

ZAJEDNO ŽIVJELI, RADILI I OTIŠLI Sahranjena braća čije je živote prekinula TEŠKA SAOBRAĆAJKA

Hronika
Autor:

Foto: Privatna arhiva

Braća Aleksandar Penezić (32) i Miloš Petrović (22), stradala u ponedjeljak u saobraćajnoj nesreći kod Umke, sahranjena su danas na groblju u Velikom Borku.

To je za Telegraf potvrdila Miloševa djevojka, Ivana Borisavljević, koja je navela da su braća sahranjena na donjem groblju u Velikom Borku. Mnogo svijeta, prijatelja, komšija, poznanika je došlo da na vječni počinak isprati braću stradalu kada je njihov BMW, iz još neutvrđenih razloga, sletio sa puta i udario u banderu.

Mladići su se vraćali kući u Veliki Borak, naselje kod Barajeva, iz Umke. Sa Aleksandrom i Milošem u kući živjele su njihova majka, Aleksandrova žena i njihova djeca (4 i 5 godina) i Miloševa vjerenica Ivana. Ivana je ranije ispričala kako se tog kobnog dana dopisivala sa Milošem, čekajući da se vrati kući.

– Posljednja poruka od njega bila je “Ne brini se ništa, brzo ću kući, volim te” oko 14.40. I poslije toga ništa. Poslala sam mu poruku oko 16.50, da vidim da li su Aca i on krenuli, ali odgovora nije bilo. Pet minuta kasnije sam ga zvala, ali mu je bio ugašen telefon – ispričala je ona.

Miloš i Ivana u vezi su bili skoro tri godine, u avgustu bi proslavili godišnjicu veze i ljubavi. Ivana kaže da su Aleksandar i Miloš u Umci radili moleraj nekoliko nedjelja.

Možete da nas pratite i putem aplikacije za Android ili iPhone/iPad.
Možete da nas pratite i na Facebook stranici

IZDVAJAMO