Banjaluka

Zbog preraspodjele sredstava za izgradnju Centralnog-spomen obilježja: Stanivuković kažnjen sa 5.000 KM od finansijske inspekcije

Gradonačelnik Banjaluke, Draško Stanivuković kažnjen je sa 5.000КM od strane finansijske inspekcije, jer je izvršio preraspodjelu sredstava za izgradnju Centralnog spomen obilježja!

gradilište Krašov parking radovi
FOTO: MIOMIR JAKOVLJEVIĆ/RINGIER

Stanivuković ističe da ova kazna ne znači da ovo nije ispravan potez.

Pročitajte još

-Možda po njihovim ovozemaljskim mjerilima, a po višim vrijednostima kojima uvijek težim, znam da je ovo jedini ispravan potez, i siguran sam da jednoga dana, kada se bude pričalo o ovom spomeniku, nećemo govoriti o izazovima koji su prethodili izgradnji, nego o onome što on predstavlja, a predstavlja naš zavjet i simbol naše slobode – rekao je on.

Pored toga, dodaje Stanivuković, traži ga i sudska policija zbog izvršenja presude po pitanju Autoprevoza i njihove namjere da to zaustavimo.

-Za mene su interesi grada iznad svega i mi moramo čuvati našu imovinu. Danas je odblokirana Skupština grada i već 24. avgusta očekujemo sjednicu sa mnogo važnih tačaka, a sve je to rezultat kako pritiska nas koji vodimo grad, tako i pritiska naroda – ističe Stanivuković.

Najnovije vijesti Srpskainfo i na Viberu
Prihvati notifikacije