Hronika

"ŽIVOT MI JE, BUKVALNO, NERAD" Ko je momak koji je u Beogradu slupao ZLATNOG "PORŠEA (FOTO)

Zlatnog "porše panamera", koji je juče slupan u Beogradu, vozi momak po imenu Nikola Keljanović, koji se na Instagramu često hvali skupocijenim automobilima i novcem.

"ŽIVOT MI JE, BUKVALNO, NERAD" Ko je momak koji je u Beogradu slupao ZLATNOG "PORŠEA (FOTO)
FOTO: INSTAGRAM, YOUTUBE/BALKAN INFO - ZVANIČNI KANAL/RAS KOMBO

Ovaj mlad i očigledno vrlo bahat momak, sve svoje ispade bilježi na društvenim mrežama promovišući bahatost, raspiništvo, poroke, i generlano negativne vrijednosti hiljdama svojim pratilaca koji su mahom maloljetni.

Nakon udesa, ovaj istetovirani momak ironično je poručio “Ubiće me ćale”, a onda je snimio svog razlupanog “poršea” uz komentar “Biće bolje”.

View this post on Instagram

🤷🏻‍♂️🤷🏻‍♂️

A post shared by Nerad Tips (@nerad_tips) on

Riječ je, zapravo, o momku koji se zove Nikola Keljanović, a na Instagramu se predstavlja kao “Nerad tips”, piše Telegraf. Prati ga više od 133.000 ljudi, a na profilu nema nijednu fotografiju na kojoj mu se jasno vidi lice.

Kako se navodi, Nikola za sebe kaže da je “najjača kladioničarska organizacija na ovim prostorima”, a kada je riječ o njegovom stilu života na koji je ponosan – žurke, žene, dobra kola, kaže da “predstavlja san svakog Balkanca, kako zamišlja svoj život u budućnosti”.

Jednom prilikom rekao je da “ne zna šta će sa sobom, da mu dan prolazi u dosadi, te da mu je život, bukvalno, nerad”.

– Rad je stvorio čovjeka, a nerad gospodina. Držim se toga. Ovo je san svakog klinca. Niko ne razmišlja “završiću fakultet, biću obrazovan”. Koga boli uvo?! Realno, samo lova, kola i tako dalje – ispričao je Keljanović prije nekoliko mjeseci za Balkan info.

FOTO: BALKAN INFO - ZVANIČNI KANAL / YOUTUBE/SCREENSHOT
FOTO: BALKAN INFO - ZVANIČNI KANAL / YOUTUBE/SCREENSHOT

Stil života planira da promijeni kad ostari, a kad izlazi ima običaj da se bahati i da naruči nekoliko boca šampanjca, pa da ih prospe čim ih otvori.

Keljanović je, kako dalje piše pomenuti portal, svojevremeno bio dio druge kladioničarske organizacije, za koju je radio, ali je 2019. na tom Instagram profilu objavljeno kako je Nikola dobio otkaz.

View this post on Instagram

Nerad 😎

A post shared by Nerad Tips (@nerad_tips) on

– Nakon godinu i po dana, firma je odlučila da Nikola više ne bude u timu. Svojim zalaganjem na početku činio je dosta da se popularizujemo. Mi smo se obavezali da će on biti jedini čovjek koji će raditi na dovođenju novih članova u grupu, ako radi kao što je i radio. Ali firma je tu riječ pogazila. Zašto? Zato što je ozbiljno dovedeno u pitanje da nismo pošteni. Da smo prevaranti. Četiri mjeseca se firma borila da Nikola to promijeni, da bude ažuran kao što je nekada bio, ali nismo uspjeli. Nikola je sve do danas svoj posao obavljao totalno neodgovorno s obzirom na poziciju u kojoj se nalazi. Odbijao je i da radi poslove koje mu je firma izdavala. Postojimo i gradili smo se punih 5 godina. Preko trnja smo došli do zvezda i ne smijemo dozvoliti da brend zbog neodgovornosti ispašta – objavili su na pomenutom profilu 5. septembra 2019. godine.