Hronika

"ŽIVOT MI JE SPASAO KOFER" Mlada pjevačica u šoku poslije smrti Šabana Šaulića, ispričala kako su mu izgledali POSLJEDNJI SATI

Šaban Šaulić poginuo je u saobraćajnoj nesreći, a nekoliko sati prike toga nastupao je sa koleginicom Teom Tairović koja je ispričala da ju je samo jedan kofer spriječio da bude u kolima sa Šabanom Šaulićem.

"ŽIVOT MI JE SPASAO KOFER" Mlada pjevačica u šoku poslije smrti Šabana Šaulića, ispričala kako su mu izgledali POSLJEDNJI SATI
Foto: Twitter/Va1 Info/Screenshot

Pjevačica Tea Tairović kojoj je Šaban Šaulić pomogao tokom karijere ispričala je da je u šoku zbog nesreće u kojoj je život izgubio pjevač. Ona je otkrila kako je izgledao njihov nastup, te da je Šaban Šaulić bio veseo, piše Blic.

Pročitajte još

Iskreno da vam kažem u šoku sam! Jutros sam čula cijelu ovu vijest, bukvano nisam mogla da povjerujem. Kako da vam kažem, bio je pun klub, svi su bili veseli i raspoloženi. Čovjek koji ga je vozio nije popio ni kap alkohola. U šoku sam. Nisam ga vidjela poslje nastupa, odmah je otišao jer je žurio na avion. Sve je bilo u najboljem redu. Uobičajeno su se šalili, bili su lijepo raspoloženi. Pogotovo Šaban – rekla je Tea za “Blic”, a potom je otkrila nepoznate detalje.

Foto: Youtube/Screenshot
Foto: Youtube/Screenshot

– Pozvali su me da se vraćam sa njim za Beograd, ali pošto sam izgubila kofer nisam mogla da idem sa njima, te sam čekala da dođe kofer kako bih mogla da nastavim put za Beograd. Ali sada kada vidim – kofer mi je spasio život – kaže za “Blic” vidno potresena Tea Tairović.

Tea Tairović muzičku karijeru započela je učešćem u “Zvezdama Granda” 2015/2016. godine, gdje je već na samom početku dobila veliku naklonost kralja narodne muzike, Šabana Šaulića.

Šaban je Teu podržavao tokom čitavog takmičenja, a ubrzo po završetku sezone njih dvoje su snimili duetsku pjesmu “Od kad tebe znam”, koja je odmah postala veliki hit.