Zabava

"ZOVEMO JE GAZDARICA" Rada Manojlović otkrila kako se sestra snašla u ulozi njene menadžerke

Pjevačici Radi Manojlović odnedavno je menadžerka rođena sestra, a pjevačica je sada progovorila o njoj i istakla da je Marija previše ozbiljno shvatila ulogu menadžerke.

"ZOVEMO JE GAZDARICA" Rada Manojlović otkrila kako se sestra snašla u ulozi njene menadžerke
FOTO: SNEŽANA ILIĆ/RAS SRBIJA

 Ona je u fazonu Nova godina je tada, kiti se jelka tada, raskićuje se pet dana poslije. Ona je kao Hitler stroga. Sve određuje i meni i svima oko sebe. Zovemo je gazdarica jer nam svima gazduje. Baš se uživjela, malo previše. Našla, pa zašla. Ja kažem da joj je upalo sikirče u med. Majke mi rekla je Rada i dodala da je Marija uspjela da se toliko nametne da je svi redom slušaju.

– Svi je slušamo. Kako gazduje meni, tako je počela da komanduje momku, tati, drugaricama. Svima. Nekako je doživljavamo kao da ima kredibilitet, autoritet. Kao Saša Popović ili Žika u Grandu. Svi je mi slušamo, gledamo je kao Boga – zaključila je ona.

FOTO: V. LALIĆ/RINGIER
FOTO: V. LALIĆ/RINGIER

Inače Rada je nedavno je izrazila želju da snimi duet sa bratom Nenadom Manojlovićem, međutim, on je odbio pjesmu koja govori o ljubavi sestre i brata.

– Ja sam nešto pročitao na internetu, nisam pričao sa njom još na tu temu. To nije prvu duet o kome pričamo, prvi je ona odbila, drugi ja, ovaj treći postoji neka igra riječi otac i sin i to mi je bilo odbojno. Kako sam radio oko praznika, jedva sam čekao da odmorim i da se ne javljam na telefon i desilo se da nisam odgovorio, a to je najnormalnije jer ne javlja se ni ona meni nekad deset dana, što ne zamjeram, normalno – rekao je on za Grand i dodao:

Pročitajte još

Mislim da je malkice burnije reagovala, ja ne smatram da je izdaja ako se meni ne svidi pjesma i neću da je snimim. Ako se pojavi neka koja mi se svidi, naravno da ću da snimim jer mi je ona draža od svih pjevača, ali mi se pjesma nije svidjela. To što se ona naježila ja nju, ne dijelimo mišljenje, ona je najavila da je me nije ni pitala, ali je to bilo prevremeno. Ne mora to da bude neka tema gdje smo se mi rastali, može neka veselija – završio je Nenad, piše Grandonline.

Najnovije vijesti Srpskainfo i na Viberu