Zabava

Zvezdan dobio zabranu prilaska Anđeli Đuričić: Učesnik "Zadruge" bi mogao biti osuđen na 5 godina zatvora

Zvezdan Slavnić dobio je zabranu prilaska svojoj bivšoj djevojci Anđeli Đuričić.

zvezdan slavnić, anđela đuričić
FOTO: NSTAGRAM / RINGIER/SCREENSHOT/COMBO

Ova zabrana je navodno izrečena automatski nakon što je Anđela podnijela krivičnu prijavu protiv svog bivšeg dečka. Anđela je otišla u Crnu Goru kako bi se emotivno stabilizovala i prevazišla traume koje je pretrpjela tokom veze sa Zvezdanom nakon što su oboje diskvalifikovani iz “Zadruge 6”.

Trenutno nije poznato da li je Zvezdanu već dostavljeno rješenje o zabrani prilaska. Prema navodima, on nema prava da prilazi Anđeli, niti da stupi u kontakt s njom.

Pročitajte još

Zvezdan se još nije oglasio povodom navodne zabrane prilaska. Prema informacijama pomenutog medija, njihova veza je imala ozbiljnih problema i nakon što su napustili Zadrugu 6. Navodni razlog za raskid je bio fizičko nasilje, tačnije, navodni incident u kojem ju je Zvezdan udario.

Prema riječima izvora, prije nego što je Anđela otišla u Crnu Goru, ona i Zvezdan su se posvađali, a on je navodno udario i nanio joj povrede. Ona o ovome ima i dokaze.

Anđela Đuričić
FOTO: ZORAN ILIĆ, ANA SABOTINOVSKI / RINGIER

Međutim, ovaj događaj ostavio je duboke emocionalne traume na njoj, pa je posećivala psihologa kako bi skupila hrabrosti za suočavanje s ovim problemom na sudu, što se čini kao prikladan korak.

Anđela je dugo razgovarala s advokatima i psiholozima kako bi se pripremila za ovaj proces nakon svega što je proživjela. Ukoliko se na sudu dokažu navodi iz njene krivične prijave, Zvezdan bi mogao biti osuđen i na do 5 godina zatvora. Za nasilje u porodici sa teškim tjelesnim posljedicama, kazna zatvora može biti i do 10 godina. Imajući u vidu da je Zvezdan već ranije osuđivan, sud to može uzeti kao otežavajuću okolnost prilikom određivanja kazne, prenosi Informer.

Najnovije vijesti Srpskainfo i na Viberu
Prihvati notifikacije