Hronika

„Anđele, svakog dana dok čuvam našeg Akija, pričaću mu o tebi“ Emotivne riječi partnera porodilje, koja je preminula zbog krvarenja

"Anđele, svakog dana dok čuvam našeg Akija, pričaću mu o tebi kako treba da bude dobar kako si ti bila dobra. Srećo moja, nisi ovo zaslužila. Gage moje", napisao je partner porodilje Dragane Lepojević koja se porodila u utorak, a koja je zbog krvarenja transportovana za UKC Niš gdje je i preminula.

„Anđele, svakog dana dok čuvam našeg Akija, pričaću mu o tebi“ Emotivne riječi partnera porodilje, koja je preminula zbog krvarenja
FOTO: DRUŠTVENE MREŽE

Podsjetimo, kako je rekao direktor leskovačke bolnice, Nebojša Dimitrijević, Dragana se porodila u utorak, ali je zbog krvarenja hitno transportovana za UKC Niš.

Porodilja je 1993. godište iz Vlasotinca. Imala je hipertenziju u trudnoći koja je vođena u Domu zdravlja u Vlasotincu. Došlo je do krvarenja prilikom porođaja u bolnici u Leskovcu zbog čega je transportovana za UKC Niš. Juče sam obaviješten da je porodilja bila bolje, ali da je danas dobio obaveštenje da je, nažalost, preminula. Beba je kod nas u bolnici u Leskovcu I dobro je – rekao je Dimitrijević.

Pročitajte još

On  će sutra ujutru dati nalog da se oformi stručna komisija koja će utvrditi sve okolnosti vezane za porođaj.

– Formiraćemo ujutru stručnu komisiju za unutrašnju provjeru kvaliteta rada koja će odmah početi sa radom. Biće pregledana kompletna dokumentacija koju je trudnica donijela o toku trudnoće i cjelokupan tok porođaja u bolnici u Leskovcu, do transporta za UKC Niš – kaže Dimitrijević, prenosi Blic.

Najnovije vijesti Srpskainfo i na Viberu