back button
reload

Hronika

Usmrtio dijete, pobjegao s lica mjesta, a sad kaže da NIJE KRIV: Sramna odbrana vozača kukavice koji je pregazio malog Stefana

Lazar Galić (38), koji se sumnjiči da je 18. jula u Ulici Marijane Gregoran na Karaburmi izazvao sobraćajnu nesreću u kojoj je nastradao devetogodišnji Stefan B., a povrijeđeni dječakov petogodišnji brat Luka B. i otac Mihajlo, izjavio je danas pred Prvim osnovnim sudom da nije kriv.

Usmrtio dijete, pobjegao s lica mjesta, a sad kaže da NIJE KRIV: Sramna odbrana vozača kukavice koji je pregazio malog Stefana
FOTO: SNEŽANA KRSTIĆ, FACEBOOK / RAS SRBIJA

Ne priznajem krivčno djelo – rekao je optuženi Galić, kog su dvojica stražara dovela iz pritvora.

Osim izazivanja teške nesreće na pješačkom prelazu, on se sumnjiči i za nepružanje pomoći, pošto je poslije nesreće pobjegao sa lica mjesta.

Pročitajte još

Njegov branilac pred sudom je izjavio da se plaši da “Galić neće imati fer suđenje jer ga je javnost unaprijed proglasila monstrumom i pozvala na linč” i predložio da mu sud danas ukine pritvor ili zamijeni kućni pritvorom.

O ovom zahtjevu trebalo bi da odluči krivično vanpretrsno vijeće suda.

Nastavak suđenja, na kom bi Galić prvi put trebalo da iznese odbranu, jer se do sada branio ćutanjem, zakazan je za 20. oktobar, piše Blic.