Možete da nas pratite
i putem aplikacije za
Besplatno na

Bare o prodaji pjesme Ivi Josipoviću: Besparica me spojila sa kampanjom SDP-a

Kultura
Autor:

foto : Siniša Pašalić / RAS Srbija

U to vrijeme sam bio u gadnoj besparici, nisam imao peneza u džepu. I šta da radim? Stiže mi poruka da ću dobiti neku lovicu ako dam tu pjesmu. Sića, pedesetak hiljada kuna. Bio sam toliko očajan da sam rekao: “Ok”. Ja zaista ništa nisam znao o njemu. Malo neodgovorno, ali bio sam očajan, kaže Goran Bare.

Legendarni pjevač benda Majke gostujući na N1 objasnio je da je svoju pjesmu “Put ka sreći” dao za kampanju Ive Josipovića, zbog totalne besparice.

Bare je rekao i da mu popularnost nije prijala, jer ljudi sebi svašta dopuštaju.

– Ima prekrasnih ljudi, ali ovi nekulturni… Nije mi se ta spika uopšte svidjela. Dugo je trebalo da dođem sebi. Nisam navikao da te žene love po benzinskim pumpama da se slikaju s tobom – rekao je on.

Bare je rekao i da danas živi u podstanarskom stanu.

– Toplo mi je, fino mi je. Nekad se malo zaboravim da imam 53 godine, pa me nešto zaboli… Uglavnom, tijelo stari, ali um je još mlad. Nije baš dobra kombinacija – rekao je Bare.

Na pitanje da li prati politička zbivanja u Hrvatskoj, Bare je rekao da ga je politika razočarala.

– Danas sam gledao Saborsku TV, bilo je zanimljivo. Vidim da se trude da kažu Vladi šta je problem u njihovim opštinama, ali i da su jako razočarani jer njihova pitanja ne dolaze do ušiju Vlade. No, politika me ipak razočarala. Mislim da sam bio mali tupan koji je mislio da će sve procvijetati cvijeće kad dođe SDP. Da je Bernardić pravi socijaldemokrata i ljevičar, dao bi ostavku i otišao. Cijeli SDP pati zbog njega. Pa čekaj, buraz, ako cijela stranka pati zbog tebe, onda idi i pusti nekog drugog da vodi. To je sve počelo sa Zoranom Milanovićem – rekao je između ostalog Bare.

Možete da nas pratite i putem aplikacije za Android ili iPhone/iPad.
Možete da nas pratite i na Facebook stranici

IZDVAJAMO