Zabava

„BILA SI MOJA NAJVEĆA LJUBAV“ Gagi odgovorio na Anabeline prozivke, nije joj OSTAO DUŽAN

Nakon što je Gagi Đogani objavio da je razočaran, jer je njegova bivša supruga Anabela Atijas, kako je napisao, "primijenila način otimačine novca alimentacije" koju joj je dugovao, ponovo joj je uputio javnu poruku.

„BILA SI MOJA NAJVEĆA LJUBAV“ Gagi odgovorio na Anabeline prozivke, nije joj OSTAO DUŽAN
FOTO: MARKO ĐOKOVIĆ/RAS SRBIJA

Gagi je u prethodnom obraćanju istakao da je razočaran Anabelinom tužbom i da nije plaćao alimentaciju, jer nije imao novac. Međutim, sada se ponovo obratio Anabeli, piše Telegraf.

– Mojoj bivšoj ženi. Nikada neću pobiti da si bila najveća ljubav mog života. Stvarali smo skupa naš životni put. Rodili iz ljubavi naša dva anđela. Ne žalim nijednog momenta za svim proživljenim upravo zbog ta dva anđela. Onog dana kad je prošla ljubav nisam izgubio vjeru da ćemo ostati najbolji prijatelji do kraja života. Griješio sam, priznajem! Griješila si. Vjerovao sam da možemo da oprostimo jedno drugom do današnjeg dana.

Razočaran, Đogani dodaje i da je vrijeme da se tema prošlosti konačno zatvori.

– Dosta je rijalitija od našeg života, nastavimo kako znamo i umijemo. Svako svojim putem sa najboljim željama. Što se tiče Gazmena Đoganija zatvaramo temu prošlosti, idemo u budućnost.