Zabava

“UZELA MI JE SVE ŠTO IMAM” Gagiju prisjela neplaćena alimentacija, Anabela sve naplatila SUDSKIM PUTEM

Gagiju Đoganiju sud je navodno skinuo 2,3 miliona dinara zbog alimentacije koju nije isplatio bivšoj ženi Anabeli Atijas.

“UZELA MI JE SVE ŠTO IMAM” Gagiju prisjela neplaćena alimentacija, Anabela sve naplatila SUDSKIM PUTEM
FOTO: UROŠ ARSIĆ/RAS SRBIJA

Pjevačica je nedavno tužila bivšeg muža za svu neisplaćenu alimentaciju koja se skupljala preko deset godina. Sud je donio odluku u korist Atijasove.

– Anabela je dugo razmišljala šta da radi i da li je korektno da uzme pare bivšem, koji jedva spaja kraj sa krajem, sažaljevala ga je zbog Lune i Nine, a onda je ušla u “Zadrugu” i ponovo osjetila njegovo zlo i da se uopšte nije promijenio, vrijeđao ju je i i poricao sve što joj je uradio. Bila je toliko bijesna kada je izašla da ga je tužila. Kada je dobio sudski poziv bio je u šoku! Zvao je i molio da mu to ne radi, ali ona je bila neumoljiva. Zatim mu je sud blokirao sve račune, a njemu su baš tada legle pare od “Zadruge” i sa njima nije mogao ništa – priča izvor, prenosi Blic.

Gagi je rekao da je razočaran.

– Nisam očekivao da žena sa kojom sam proveo najbolje godine bukvalno primijeni način otimačine alimentacije koju sam dugovao djeci i uzme mi sve što imam. Nisam ranije dao, jer nisam imao! Čekao sam uplatu da bih proslijedio novac, ali Anabela se aktivirala na grub i brutalan način i neprijatno me iznenadila po ko zna koji put u životu. Osjetio sam se kao kriminalac, jer mi je kartica blokirana. Jako sam loše, nije mi dobro – rekao je Gagi.

 Sa druge strane Anabela kaže da joj je svega dosta.

– Htjela sam da se ljudski završi, ali zbog njega je ovako! Sud mu je blokirao kartice, a ja još nisam dobila nikakav novac, to nadležni rješavaju i pare tek treba da mi stignu – rekla je Anabela.