Zabava

BRENU TRETIRAJU KAO KRALJICU Pjevačica uživa u Dubaiju, ne žali novac

Folk zvezda je poslije Uskrsa spakovala kofere i otišla sa suprugom Bobom, sinom Viktorom i njegovom devojkom Sandrom u luksuzno ljetovalište.

BRENU TRETIRAJU KAO KRALJICU Pjevačica uživa u Dubaiju, ne žali novac
FOTO: RAJKO RISTIĆ/RAS SRBIJA

Rizort u kojem je odsjela podsjeća na dvorce, a uslugu ima 24 sata.

FOTO: /LEPA BRENA /INSTAGRAM/SCRENNSHOT
FOTO: /LEPA BRENA /INSTAGRAM/SCRENNSHOT

Tokom više od godinu dana koliko traje stanje sa kovidom 19, koji je zahvatio cijeli svijet, Lepa Brena je odlučila da se posveti sebi i svojoj porodici. Skoro da se nije skrasila u Beogradu, već je sve vrijeme na različitim putovanjima i destinacijama koje je godinama željela da posjeti, a zbog posla nije uspjela. Ovog puta izabrala je Dubai, u kojem trenutno uživa, piše Blic.

– Brena je poslije Božića bila nekoliko dana u Dubaiju i dopalo joj se, zato je obećala vlasnicima hotela, gdje su je dočekali kao da je šeik, da će se vratiti. Tako je poslije Uskrsa odmah otišla s Bobom, Viktorom i njegovom djevojkom Sandrom. Tamo su bili i Viktorovi drugovi. Brena ne žali novac, samo da dobije luksuz kakav joj dolikuje, a svi se utrkuju da joj naprave ugođaj za pamćenje. U hotelu je sve organizovano tako da ima masaže, spa program, ali i zasebnu teretanu ako odluči da vježba. Sem toga, u apartmanu uvijek mora da bude njeno omiljeno piće i određeni slatkiši, ali i puno voća. Rum servis joj je uvijek na raspolaganju, pa često zna da jede u apartmanu. Svi je tretiraju kao kraljicu, mnogi znaju da je poznata na Balkanu – kaže za Blic izvor sa lica mjesta.

FOTO: PRIVATNA ARHIVA
FOTO: PRIVATNA ARHIVA

Kako je godinama radila, folk divi se osladio ovakav način života, pa se mnogi pitaju da li će Brena uskoro okačiti mikrofon o klin i otići u penziju da bi nastavila da uživa.

– Obožava da putuje i često mijenja države i kontintente. U Majamiju ima svoju vilu, ali voli da obiđe i druge egzotične destinacije. Voli more i voda je opušta. Posebno da krstari jahtama. U Crnoj Gori ima svoju jahtu, pa tako obilazi tamošnje primorske gradove, ali i u susednoj Hrvatskoj. Mnogi su je pitali da li će se konačno kao Saša Popović penzionisati, ali im Brena kroz smeh kaže da taj film skorije neće gledati. Ona je veliki radoholik. Ova putovanja joj zasad odgovoraju. Bila su joj potrebna. Godinama je dosta radila i retko je mogla da poveže po petnaestak dana da bude slobodna. Posebno ljeti, kada je imala veliki broj koncerata. Međutim, nikada ne bi mogla da sjedi kod kuće ili samo putuje a da ništa ne radi. Voli da pjeva, da se druži sa publikom. Ima fanove širom svijeta. Svuda je rado viđena, a neko je ko ima strpljenja da se posle nastupa fotografiše i po sat vremena sa svojim obožavaocima. Zato, kako kaže, dok je god bude grlo služilo, ona će pjevati – dodaje naš izvor.

Inače, prošlog septembra Brena je krstarila od Monte Karla preko Crnogorskog i Hrvatskog primorja, pa je tada za jednu emisiju priznala da će to putovanje uvijek pamtiti.

– Moram priznati da mi je ovo putovanje jedno od najljepših putovanja u mom životu. Prvi put sam bila ratserećena od tajminga, friziranja, šminkanja i vječitog eksponiranja, tako da sam se zaista odmorila. Mnogo mi fale moje prijateljice, familija, ali najviše publika i moji koncerti – otkrila je tada Brena.

Brena je tokom pandemije virusa korona odlučila da pokrene novi biznis.

– Spremamo sada nešto novo, a ja ću da se bavim nekim sitnim lijepim stvarima koje će biti posvećene ženama. Nešto što se zove „Brena beauty“ i „Brena healthy“. Sigurno se neću baviti modom, zato što modu prepuštam velikim svjetskim kreatorima, a ja u tome nisam vična. Ne vjerujem da mogu da im pravim konkurenciju. Neće biti šminka – tajanstvena je pjevačica, koja u istom maniru dodaje:

– Hoću da pokažem kako živim, šta koristim i šta možete koristiti da ostanete vitalni i da se osjećate dobro bez obzira na to koliko imate godina.

Muzička zvijezda Lepa Brena nedavno je kupila novu jahtu, koja je usidrena u Budvi i kojom već mjesecima krstari Jadranskim, ali i Sredozemnim morem.

– Pa to je jedan lijep brodić od nekih 100 fita, sa pet, šest spavaćih soba. Nije to bio poklon samo za naše duše. Željeli smo sebi da priuštimo nešto jer je bila specifična situacija. Nismo mogli da se družimo, mogli smo samo da plovimo. Tako da sam bar imala godinu dana pauze i odmora da prođem ono što sam cijelog života zaista žejlela, da plovim i da sam na vodi. Obožavam more i vodu. A volim i brodove – rekla je nedavno za Blic Brena.