Društvo

BUDNA JE I NERASPOLOŽENA Neda Arnerić u boljem stanju nego kada je primljena na VMA

Neda Arnerić, jedna od najvećih jugoslovenskih i srpskih glumica, u stabilnom je, ali ozbiljnom stanju, a ljekari Vojnomedicinske akademije već osam dana se bore da joj pomognu pošto je primljena u tu zdravstvenu ustanovu.

BUDNA JE I NERASPOLOŽENA Neda Arnerić u boljem stanju nego kada je primljena na VMA
FOTO: DEJAN BRIZA/RAS SRBIJA

Kako navodi izvor “Blica”, stanje u kom je Neda Arnerić mnogo je bolje u odnosu na ono kako je bilo na samom prijemu, ali je ona neraspoložena.

Ona već danima nije životno ugrožena, prima svu neophodnu terapiju, budna je, neraspoložena, a ljekari su blizu odluke da bude zadržana na lečenju u narednih mjesec dana – navodi on.

Foto: Privatna arhiva
Foto: Privatna arhiva

Glumica je hospitalizovana u srijedu, 27. februara, oko 21 čas, kada ju je vozilo Hitne pomoći dovezlo u VMA, primljena je na odjeljenje toksikologije u besvjesnom stanju.

Da nešto nije u redu, te večeri shvatio je glumičin brat, koji ju je uporno zvao telefonom i nije mogao da je dobije.

– Nedu su zatekli kako leži na podu. Ekipa Hitne pomoći ubrzo je došla po pozivu i Neda je odvezena u VMA – navodi izvor “Blica”.

Ljekari nisu htjeli da spekulisu o uzrocima zbog kojih je Nedi Arnerić pozlilo.

Sredinom decembra prošle godine preminuo je Nedin suprug dr Milorad Mešterović, a o informacija o tome dospjela je u javnost u januaru, jer je Neda to ispričala tek najbližem krugu prijatelja.

Nedi Arnerić je prošle godine na Festu uručen “Beogradski pobednik” za izuzetan doprinos filmskoj umjetnosti, a na ovogodišnjem Festu se prikazuje film “Aleksi” Barbare Vekarić, u kome igra poznata glumica.

(Blic)