Hronika

"Često poželim da ti se barem na kratko približim" Porodica ubijene Ivane Krivokapić neutješna, otac objavio riječi koje KIDAJU DUŠU

Ivana Krivokapić (26) brutalno je ubijena prije više od godinu dana u iznajmljenom stanu na Zvezdari, a za osumnjičenim, inače njenim emotivnim partnerom Jetmirom Gočajem (24), i dalje se traga.

Ivana Krivokapić
FOTO: IVANA KRIVOKAPIĆ/FACEBOOK/SCREENSHOT

Porodica ubijene djevojke je neutješna i na društvenim mrežama svako malo osvanu tužne riječi i osjećanja.

– Kada osjetim da klonem, kada me sve tuge nađu u jednom danu, tad zatvorim oči i odem u svoj svijet. U kojem ću te naći, iz kojeg ne ideš. Često pomislim i poželim da dodirnem nebo, da ti se barem na kratko približim. Golubice moja mila – napisao je na društvenim mrežama Slobodan Krivokapić, otac ubijene djevojke.

Desetine komentara mogu se vidjeti ispod ove objave, a mnogobrojni pokazuju iskrenu tugu za Ivanom.

Ubica studentkinje i dalje na slobodi

Kako je Blic ranije pisao, tragična vijest o brutalnom ubistvu studentkinje Ivane Krivokapić (26) potresla je javnost. Nakon dvije nedjelje istrage, otkriveno je da je djevojka bila žrtva ubistva, a kao osumnjičeni za ovaj zločin identifikovan je njen partner, Jetmir Gočaj (24). Brutalnost ovog zločina dodatno je uznemirila javnost, a posebno činjenica da je ubica uspio da pobjegne bez većih napora, ostavljajući za sobom trag misterije i straha.

Pročitajte još

Ivanin ubica je, za sada, uspio izmaći pravdi, uprkos međunarodnoj potjernici.. Ipak, situacija ostaje kompleksna, a porodica nastavlja svoju borbu za pravdu i istinu u vezi sa smrću njihove voljene Ivane.

– Ubici naše Ivane samo će Bog suditi – rekao je ranije neutješan Miodrag Krivokapić, stric svirepo ubijene studentkinje.

Braća je pronašla nakon što se danima nije javljala

Ivana se danima nije javljala na telefon, kada su zabrinuta braća odlučila da odu do njenog stana na Zvezdari 24. decembra prošle godine. Morali su da razvale vrata stana i tada su zatekli tijelo nesrećne djevojke.

Djevojka je zatečena otkopčanih pantalona i podignute bluze sa vidljivim modricama po vratu. Kasnije se ispostavilo da je imala povrede i na prstima šake, što ukazuje da se borila sa svojim ubicom.

Obdukcija otkrila mračan epilog

Tog 30. decembra prošle godine Više javno tužilaštvo je saopštilo rezultate obdukcije sa toksikologijom, koji su potvrdili da je studentkinja ubijena. Ipak, tada je saopšteno da je osumnjičeni NN lice.

– Sumnja se da je, za sada nepoznato lice Ivanu Krivokapić ubilo tako što ju je ugušilo davljenjem. Policija intenzivno radi na rasvetljavanju ovog krivičnog djela i traga za počiniocem – saopšteno je tada.

Ipak, jedna osoba je u trenucima nakon ubistva Ivane posebno ubirala pažnju javnosti i isticala se.

Jetmir Gočaj je aktivno na društvenim mrežama objavljivao fotografije sa ubijenom studentkinjom, uz srceparajuće poruke opraštanja. Gočaj je sve vrijeme glumio da je tužan, kao i da pati, sve dok policija nije rasvetlila slučaj. Osumnjičeni Gočaj se još uvek nalazi u bjekstvu.

Najnovije vijesti Srpskainfo i na Viberu