Politika

“CIK NEKOREKTAN” Jerinić tvrdi da odluka neće uticati na razvoj grada

Gradonačelnik Doboja Boris Jerinić ocijenio je nekorektnom odluku Centralne izborne komisije (CIK) BiH o nepotvrđivanju izbornih rezultata za ovaj grad, te poručio da ona neće uticati na razvojne planove ove lokalne zajednice.

“CIK NEKOREKTAN” Jerinić tvrdi da odluka neće uticati na razvoj grada
FOTO: DANIJEL MANJA/USTUPLJENA FOTOGRAFIJA
Boris Jerinić

Poštovani sugrađani, nisam želio do sada da se obraćam povodom nekorektne odluke Centralne izborne komisije o nepotvrđivanju rezultata za Doboj. Sve vas želim informisati da takva odluka ništa ne mijenja, u dijelu planova za razvoj Doboja – objavio je Jerinić Fejsbuk profilu.

Jerinić, koji je bio kandidat SNSD na lokalnim izborima, rekao je da on ne bi volio da se zbog troškova izbori ponove, jer bi to značilo dodatno izdvajanje blizu 600.000 KM iz gradskog budžeta.

Pročitajte još

– Ukoliko, ipak, ponove izbore, spokojan sam, jer znam da ćete podržati i mene i listu SNSD, kao i 15. novembra, i na tome vam hvala. Želim da znate, sve projekte nastavljamo planirati i nesmetano realizovati, te grad učiniti prosperitetnijim – naveo je Jerinić.

Za podršku koju pružaju Doboju Jerinić je zahvalio predsjedavajućem i srpskom članu Predsjedništva Miloradu Dodiku, predsjedniku Republike Srpske Željki Cvijanović i premijeru Srpske Radovanu Viškoviću.

Prihvati notifikacije