Banjaluka

"CILJ JE BANJALUKA KOJA RADI ZA SVOJE GRAĐANE" DNS predstavio odborničku listu za Skupštinu grada

Vizija DNS je Banjaluka koja radi za svoje građane i uprava koja ne pita šta će građani uraditi za grad već šta će grad uraditi za građane, rekao je to danas predsjednik DNS Nenad Nešić nakon predstavljanja odborničke liste ove partije za Skupštinu grada Banjaluka.

"CILJ JE BANJALUKA KOJA RADI ZA SVOJE GRAĐANE" DNS predstavio odborničku listu za Skupštinu grada
FOTO: ALEKSANDAR GOLIĆ/RAS SRBIJA

Naglasio je da se na čelu liste nalazi Borivoj Obradović.

– U fokusu naše politike su životi ljudi. Svjesni smo sa kakvim problemima u saobraćaju suočavaju naši sugrađani, kako roditelji teško mogu da spreme djecu u školu, kako se privrednici susreću sa problemima prilikom razvoja svog posla – naveo je on.

Naglasio je da je cilj da DNS u Banjaluci osvoji znatan broj glasova te da budu prepoznatljiv učesnik u vlasti.

– Cilj je da Banjaluku učinimo sretnijim mjestom za život građana – dodao je on i naglasio da je danas postavio visok zadatak nosiocu liste Borivoju Obradoviću i svim kandidatima DNS.

– DNS će sigurno biti dio vlasti nakon lokalnih izbora. Njihov prioritetan zadatak će biti da u naredne četiri godine rješe pitanje djece poginulih boraca – naglasio je Nešić.

Predsjednik GO DNS i nosilac liste ove partije za Banjaluku Borivoj Obradović je kazao da je cilj DNS na predstojećim lokalnim izborima 10.000 glasova u Banjaluci.

– Pored toga cilj je da se bavimo konkretnim problemima građana. Insistiraćemo na poboljšanju kvaliteta života građana kada je u pitanju zdravstvena zaštita, jeftiniji javni prevoz te izgradnja modernih etažnih parkinga. Necemo se baviti viskom politikom vec konkretnim problemima građana – naveo je on.