Magazin

(VIDEO) "Čim sam je vidio na stepenicama, proradili su mi živci" Mlada banula na svadbu, pa šokirala svatove, nisu znali šta ih je snašlo

Neke nevjeste vole da slijede tradiciju na vjenčanju, po svim stavkama pa ne vole iznenađenja, a neka mlade baš vole da odskoče od uobičajenog. To je jedna od podjela nevjesta, a ima ih dosta. Glavna zvijezda viralnog videa pripada drugoj grupi.

(VIDEO) "Čim sam je vidio na stepenicama, proradili su mi živci" Mlada banula na svadbu, pa šokirala svatove, nisu znali šta ih je snašlo
FOTO: WEDDINGIDEAS8/TIKTOK/SCREENSHOT

Običan dolazak na vjenčanje nije dovoljno dobar i zanimljiv za njihovu nevjestu. Očigledno je željela da gosti dobro zapamte njenu svadbu pa je ovako ušetala na ceremoniju.

Ova mlada spustila se sa stepenica uz pomoć užeta koje je držala u jednoj ruci.

Pročitajte još

“Čim sam je video na stepenicama, proradili su mi živci, bilo je ovo neprijatno iznenađenje, čestitam“, komentarišu neobičan potez nevjeste koja je šokirala svatove koji su odahnuli nakon što je sve proteklo u najboljem redu, prenos Žena Blic.

Snimak je objavljen na Tiktoku profilu @weddingideas8 koji prikazuje brojne neobične priče o svadbama. Ali je mlada avanturista neke i razočarala: “Kraj je bio tako nespetan”. Očekivali su još veće iznenađenje nakon bombastičnog otvaranja “vrata” na stepenicama. Kako bi tek toizgledalo?

Video je lajkovalo više od 660.000 ljudi na Tiktoku.

Najnovije vijesti Srpskainfo i na Viberu
Prihvati notifikacije