Magazin

Da li ste baš vi te sreće: 5 znakova Zodijaka koji će u novembru PRONAĆI LJUBAV

 Astrologija nam pomaže da izračunamo povoljne mjesece za posao, finansijske rizike, kao i na to na šta treba da obratimo pažnju kada je zdravlje u pitanju.

moka i djevojka prstima oblikovali srec
FOTO: SHUTTERSTOCK

Ipak, ona nam može mnogo toga reći i o našoj ljubavnoj situaciji.

Evo ko će biti srećnici u novembru.

Ovan

Ovnovi su veoma strastvene osobe koje su uvijek u potrazi za idealnim partnerom. Međutim, njihova eksplozivna prirodna je pogodna samo za one koji su jednako vatreni i koje žele da izgrade intenzivne veze.

U novembru će Ovan imati šansu da pronađe takvu osobu.

Bik

Bikovi su veoma stabilni i praktični. Upravo to je ono što očekuju i od partnera: uravnotežen karakter i pozitivan zdrav stav.

Novembar će ove godine biti veoma važni za Bikove jer je ovo vrijeme kada će pronaći svoje sigurno utočište.

Pročitajte još

Blizanci

Predstavnici ovog znaka su poznati po svojoj aktivnosti i radoznalosti. Međutim, u partneru traže intelektualnu vezi.

Istovremeno, Blizancima nije važna duhovna veza i seksualna vjernost. Bitna je zanimljiva komunikacija. Početkom narednog mjeseca, pronaći ćete partnera sa kojim ćete uživati u razgovorima.

Vaga

Vage u vezi traže harmoniju i ravnotežu i ne tolerišu sukobe. Često ih nazivaju idealnim partnerima jer su uvijek pozitivni i znaju da popuste drugima samo kako se ne bi svađali.

Krajem ovog mjeseca, a početkom sljedećeg, Vage će pronaći svoju srodnu dušu sa kojom neće morati ni da brine o potencijalnim raspravama, piše Ljepota i Zdravlje.

Škorpija

Škorpije su veoma strastvene osobe koje preplavljuju partnere beskrajnom ljubomorom. Njima nije lako da se otvore drugoj osobi, ali kada to učine, očekuju bezuslovnu lojalnost.

Veze u kojima će se Škorpije naći u novembru, naučiće ih strpljenju i transformaciji negativne energije u rad i kreativnost.

Najnovije vijesti Srpskainfo i na Viberu