Magazin

S NJIMA TREBA BITI OPREZAN Horoskopski znaci koji kradu ideje od drugih i ne osjećaju krivicu

Originalnost je retka osobina koju posjeduje samo nekoliko pojedinaca.

ILUSTRACUIJA ZA DEPRESIJU NA POSLU
FOTO: SINIŠA PAŠALIĆ/RINGIER

Oni koji je nemaju ne libe se da kradu ideje od drugih i da ne osjećaju krivicu.

Uobičajeno je crpiti inspiraciju od drugih i koristiti je kreativno, ali postoje i one osobe koje će namjerno predstavljaju tuđe ideje kao svoje. Možda te osobe jesu kreativne u nekoj mjeri, ali neće se zamarati s takvim stvarima, nego će pribjeći lakšoj metodi.

Ljudski um prirodno upija znanje i ideje iz različitih izvora iz čega se često izrodi sjajna zamisao. Dok jedni rade na svojim vizijama i posvećeni su tom cilju, drugi će ih budno motriti i čekati gotov rezultat koji će pripisati sebi. Evo nekoliko horoskopskih znakova kojih treba biti oprezan, jer imaju tendenciju da to čine.

Blizanci

Pojedinci Blizanci imaju sklonost ka tome da impresioniraju druge, i ako nisu u stanju da ispune kvalitete ili vještine koje se od njih očekuju, mogu pribeći lakšem načinu. Oni će ukrasti ideje i kreativne koncepte od drugih i pripisati to sebi. Blizanci  to rade bez oklijevanja, često nesvjesni moralnih načela.

Rakovi

Pojedini pripadnici ovog horoskopskog znaka imaju tendenciju da  dramatično poriču kada su optuženi da kradu ideje od drugih.  Kada uzmu originalni koncept i ugrade ga u svoj rad, počinju da se prave pameti. Štaviše, ne trude se da odaju priznanje originalnim kreatorima jer pokazuju malo brige za mišljenja drugih. Pored toga, Rakovima često polazi za rukom da se izvuku bez suočenja sa posljedicama.

Pročitajte još

Lavovi

Lavovi, koji se dosljedno slave kao jedan od najistaknutijih znakova horoskopa, toliko su puni samopouzdanja da vjeruju da njima ništa ne može poći po zlu. Oni imaju sklonost da kradu ideje od drugih i da ih prikazuju kao svoje. Međutim, zbog njihove popularnosti i harizme, ovo njihovo neprihvtiljivo ponašanje često bude oprošteno jer ih drugi uglavnom obožavaju i dive im se.

Vage

Pojedine Vage često žele da je njihovo najljepše i najbolje, pa kako im to ne polazi za rukom, imaju tendenciju da usvajaje kradu ideje od drugih i prikažu ih kao svoje. Međutim, kako ne umiju da doslijedno iznesu suštinu orginalne ideje, često budu posramljeni. Kao rezultat toga, doživjeće ih kao slabe ličnosti i nimalo kreativne.

Vodolije

Pojedinci rođeni u ovom horoskopskim znakom mogu pokazati visok nivo lukavosti kada je u pitanju da dobiju ono što su poželjeli. Vodolije će se poslužiti tuđim idejama da bi stekli novac, slavu pa čak i partnere. Njihova kreativnost ne poznaje granice kada je u pitanju osmišljavanje načina da kradu ideje od drugih

Najnovije vijesti Srpskainfo i na Viberu