Magazin

Pred njima je turbulentan period: Znaci Zodijaka kojima planete do kraja avgusta vraćaju nazad bivše ljubavi

Pred njima je turbulentan period: Znaci Zodijaka kojima planete do kraja avgusta vraćaju nazad bivše ljubavi

Horoskop
FOTO: SHUTTERSTOCK

Astrolozi tvrde da su veliki izgledi da se 5 znakova do kraja avgusta pomire sa bivšim partnerima.

Gotovo da nema osobe koja se nije osvrnula na neku staru vezu maštajući “šta bi bilo kada bi bilo”. Da li je moglo drugačije, da li je ispravna odluka što ste raskinuli… a ako na to dodate red idealizacije, red nostalgije… jasno je zašto pojedinci imaju potrebu da možda otvore stare rane i daju drugu šansu osobama koje možda to i nisu zaslužile.

Kako astrolozi tvrde, 5 znakova čeka turbulentan period do kraja avgusta upravo na ovu temu, te su velike šanse da će im se ukrstiti putevi sa bivšim partnerima. Ipak, dobro razmislite da li bi trebalo da uđete u vezu sa njima – postoji razlog zašto je puklo.

Blizanci

Blizanci su skloni susretima s ljudima iz prošlosti. Ovo ljeto bi im moglo donijeti šarmantno ponovno povezivanje s nekim ko je nekada zauzimao posebno mjesto u njihovom srcu. Pripremite se za uzbudljivu šetnju uz sjećanja uz lagodne ljetne večeri, ali budite oprezni, jer su male šanse da se osoba sa druge stane promijenila i shvatila svoje greške.

Rak

Pročitajte još

Rakove emotivno srce često vodi prema ljudima koje nisu vidjeli dugo vremena. Mogu očekivati trenutke nostalgije i ponovnog povezivanja s bivšim ljubavima. Iako možda nećete biti sigurni kako će se stvari razvijati, vaša intuitivnost će vas voditi prema pravim odlukama, ma koliko bile bolne.

Vaga

Vage su vječiti tragači za harmonijom i pravdom. Pred njima je nekoliko nekoliko susreta s ljudima iz prošlosti, a oni će se naći u dilemi – treba li se vratiti staroj ljubavi ili se otvoriti prema novim osobama? Vaša sposobnost da balansirate težiće odluci koja je ispravna za vas.

Jarac

Jarčeve ambiciozna priroda često tjera prema vrhu, pa čak i kad je riječ o ljubavi. Možete očekivati povratak bivše ljubavi koja je imala značajan uticaj na vaš život. Nemojte se iznenaditi ako vas zavedu emocije, ali budite oprezni. Sa velikim emocijama došao je i veliko bol, te nije isključeno da se situacija ponovi.

Najnovije vijesti Srpskainfo i na Viberu