Hronika

DETALJI UŽASNE TRAGEDIJE Dječak se objesio nakon incidenta u školi

Trinaestogodišnji dječak iz okoline Loznice izvršio je samoubistvo vješanjem nakon što je izazvao incident u školi zbog kog je dobio ukor. Da li je to bio razlog da dječak podigne ruku na sebe nije poznato, ali tijelo mališana pronašla je majka oko 15 sati juče u potkrovlju porodične kuće.

DETALJI UŽASNE TRAGEDIJE Dječak se objesio nakon incidenta u školi
FOTO: MIRJANA ČVORIĆ / RAS SRBIJA

Tragedija se dogodila juče, ubrzo nakon što se dječak vratio kući iz škole. Kako Blic nezvanično saznaje, tragediji je prethodio incident.

Dječak je, prema nezvaničnim informacijama, u školi nacrtao nešto neprimjereno i učiteljica ga je uhvatila na djelu. Nakon toga, učiteljica je, navodno, pozvala majku dječaka i rekla joj da će mu biti izrečen ukor.

Šta se nakon toga dogodilo nije poznato, ali kada se trinaestogodišnjak vratio kući majka ga je poslala da joj nešto donese iz potkrovlja. Dječak je, kako je nesrećna žena rekla, poslušao, kao i uvijek, bez pogovora. Međutim, pošto se dugo nije vraćao, majka je krenula za njim da vidi šta se dešava i zatekla je jeziv prizor.

Pročitajte još

– Otišao je da me posluša, kao i obično, bez pogovora, a, kad sam vidjela da ga duže vremena nema, otišla sam za njim i vidjela jezivu scenu – moj sin je visio na užetu obješen. Užasan prizor. Ne dao Bog to nijednoj majci! Činilo mi se da će srce domah da mi iskoči – rekla je dječakova majka.

U Višem javnom tužilaštvu u Šapcu su rekli da neće biti nastavljena istraga.

– U pitanju je samoubistvo vješanjem. Uviđaj je obavila policija, a dječaka je pregledao ljekar i nije pronađeno ništa sumnjivo, pa nije obavljena ni obdukcija – rekli su u tužilaštvu.

Trinaestogodišnjak je sahranjen danas na lokalnom groblju.

Prihvati notifikacije