Hronika

DIJETE (8) POZNAVAO OD ROĐENJA Majka zlostavljane djevojčice: Razmišljala sam da li da UBIJEM GADA

Novosađanin N. P. (49) uhapšen je zbog sumnje da je od maja do septembra seksualno zlostavljao komšinicu (8), i to kada je ona boravila u njegovoj kući kao gošća.

DIJETE (8) POZNAVAO OD ROĐENJA Majka zlostavljane djevojčice: Razmišljala sam da li da UBIJEM GADA
FOTO: SHUTTERSTOCK

Osumnjičenom pedofilu lisice su stavljene prekjuče, a tereti se za krivično djelo nedozvoljene polne radnje.

– Djevojčica se povjerila majci nakon trećeg napada, a ona je sve prijavila policiji. Njemu je određeno zadržavanje do 48 sati – kaže izvor, piše “Kurir”.

Zgrožena i potresena

Majka žrtve kaže da je potresena i zgrožena jer je na njeno dijete nasrnuo čovjek koga njena kćerkica poznaje od rođenja i kome su bezuslovno vjerovali.

– On je moju kćerku napao tri puta, a poslije trećeg slučaja ona je skupila hrabrost i ispričala mi šta se dešavalo. Naš komšija, muž moje najbolje drugarice, skidao joj je pidžamicu, gaćice i dodirivao je. Srećom, nije je ozbiljnije povrijedio, ali je doživjela veliku traumu – priča potresena žena.

Kako navodi, N. P. je dijete zlostavljao kada je boravilo u njegovom domu, gdje je odlazila sa roditeljima, ali i sama, pošto se druži sa njegovom djecom.

– Prvi put je nasrnuo na nju kada je spavala u njihovoj kući, drugi put u vikendici, u koju smo odlazili porodično sa čitavom njegovom porodicom, a treći put prije nekoliko dana, na proslavi rođendana svog sina. U toj iznajmljenoj kući u okolini Novog Sada nalazili su se i njegova djeca i supruga – kaže sagovornica.

Žena daje podršku

– Njegova žena sve zna, mi smo u kontaktu i rekla sam joj kada sam ga prijavila. Ona mi daje bezuslovnu podršku jer je i sama bila na meti tog čovjeka – priča ona.

Majka navodi da je njena kćerka imala razgovor sa radnicima Centru za socijalni rad i da je utvrđeno da govori istinu.

– Kada sam čula šta je radio mojoj kćerki, razmišljala sam da li da ubijem gada. Ali tada bih ja išla u zatvor, a moje istraumirano dijete bi ostalo bez majke. Nisam mogla da ćutim, prijavila sam ga i želim da ga strpam u zatvor – dodala je nesrećna žena.

Bili nerazdvojni: Djeca im rođena istog dana

Kako je ispričala mama žrtve, sa osumnjičenim su se družili godinama.

– Njegova žena i ja smo se porodile istog dana. Od tog momenta postali smo nerazdvojni. Moje dete se igralo sa njegovom djecom, djeca su spavala jedna kod drugih nebrojeno puta, bili smo kao jedna kuća. Nisam ni sekund razmišljala da li da je pustim tamo, niti da li oni da dođu. Sad mogu svima da kažem da otvore četvore oči – kaže zaprepašćena žena, piše Blic.