Možete da nas pratite
i putem aplikacije za
Besplatno na

Daun sindrom centar organizovao radionice za djecu sa glumicom Aleksandrom Spasojević

Kultura
Autor:

Foto: Dječije pozorište/ustupljena fotografija

Objavama na društvenim mrežama, te emitovanjem snimaka svojih predstava na Jutjub kanalu, Dječije pozorište Republike Srpske svaki dan nastoji da zaokupira pažnju roditelja i djece i da alatima, koji su danas, jedino dostupni “popravi” raspoloženje svojim pratiocima.

-Maksimom “budite uz Dječije pozorište, Dječije pozorište je uz vas” nastojimo da pozitivnom energijom podsjetimo na ono što smo činili, ali i na ono što svi mi danas činimo jedni za druge kako bismo pobijedili atmosferu izolovanosti koju je nametnuo opaki korona virus – poručili su it Pozorišta.

Foto: Dječije pozorište/ustupljena fotografija

Sa istom sviješću, da i pojedinačnim angažmanom doprinesu pozitivnoj energiji i optimizmu, djeluje i nekoliko članova njihovog ansambla, među kojima i Aleksandra Spasojević.

Aleksandra, koja godinama uspješno sarađuje sa Daun sindrom centrom u Banjaluci, osmislila je virtuelne radionice koje pomažu da i ovi mališani aktivno i kreativno provode vrijeme, uz “male ekrane” svojih računara i tableta.

-Na fotografijama evo, vidimo kako komuniciraju i šta su sve u stanju da izrade ove vrijedne ručice, uz mnogo ljubavi, strpljenja i mašte – objasnili su.

Foto: Dječije pozorište/ustupljene fotografije

Predstava “Mali princ”, koju je Aleksandra Spasojević realizovala sa štićenicima Daun simdrom centra, kao i mnoge druge aktivnosti koje su plijenile pažnju javnosti, samo su djelić onoga što ona i danas nesebično čini za ove dječake i djevojčice, koji su uvijek i dragi gosti Dječijeg pozorišta.

Možete da nas pratite i putem aplikacije za Android ili iPhone/iPad.
Možete da nas pratite i na Facebook stranici

IZDVAJAMO