Zabava

Djecu moram da spasim od predatora" Tanja Savić progovorila o mužu i torturi

Pjevačica Tanja Savić vratila je sinove Đorđa i Maksima u Srbiju, nakon što ih je njen muž Dušan Jovančević odveo u Autraliju, kako tvrdi, bez njenog znanja.

Djecu moram da spasim od predatora" Tanja Savić progovorila o mužu i torturi
FOTO: M. ILIĆ/RAS SRBIJA

Ona je sada u iskrenoj ispovijesti progovorila o odnosu sa djecom ali i sa suprugom Dušanom.

Njih dvoje su još uvijek zvanično u braku jer se sudski nisu razveli. Kako kaže, muka joj je od razvoda i od toga što će ponovo morati da prolazi neke stvari, ali odlučila je da sačuva svoju djecu.

– Ja ne bih da komentarišem. Pokrenula sam sudski postupak razvoda odavde, ali to iziskuje mnogo vremena, ide veoma sporo. Sa druge strane sam posvećena djeci i poslu. Muka mi je i da gledam i čitam sve te papire, da opet prolazim isto. Teško mi je, ali svjesna sam da me to čeka kasnije da bih svoju djecu spasila od predatora. Taj čovjek pokušava u javnosti da me ocrni i da umanji moju vrijednost i ispade da sam ja sve na silu uradila. Socijalna služba zna sve to, oni imaju psihološki tim, kakva je to osoba koja tera sinove da prijave majku za nasilje. Neću da pričam o tome, neću o njemu negativno da pričam, ja gledam svoja posla i svoj život. Karma je čudo. Ko drugome jamu kopa, sam u nju upada – rekla je pjevačica za 24sedam.

Tanja je otkrila i da su se njeni dječaci mnogo promijenili od kada su počeli da žive sa njom, da su shvatili neke druge vrijednosti i da im materijalne stvari više nisu prioritet.

FOTO: S. KRSTIĆ/RAS SRBIJA
FOTO: S. KRSTIĆ/RAS SRBIJA

– Kada uporedim kakvi su bili kada su došli i kakvi su sada, to je sušta suprotnost. Materijalne stvari im više nisu prioritet kao ranije. Bili su sebični, nisu umjeli da dijele, nisu bili socijalizovani, nisam bila srećna zbog toga. Kada su došli, ovdje je bilo mnogo drugara, svi su im se obradovali, tamo su živjeli neki geto život, zatvoreni u četiri zida, ajpedi, sve moguće mašinerije, sve su imali samo da ne misle na majku. Oni su sada počeli da se otvaraju, ranije sam morala riječi klještima da im izvlačim iz usta. Moja djeca imaju ispred sebe primjer kakav ne treba biti. – rekla je Tanja Savić za portal “24sedam”.

Na pitanje da li dozvoljava djeci da se čuju sa ocem Dušanom, pjevačica je odgovorila:

– Da jesu, kada god su izrazili želju ja sam im dala da se čuju sa tatom. On je umrežio svoj kompjuter sa njihovim ajpedima i on prati svaki njihov korak, lokaciju. Kada je krenuo da ih ispituje, ja nisam željela da ih kontroliše kao mene. Otac treba tu da bude da ih zaštiti, da ih pita kako su – rekla je Tanja a onda otkrila i da je slušala njihove razgovore i o čemu su pričali.

Pročitajte još

– Ima tih emotivnih trenutaka, ali u smislu da izmanipuliše dječijim osjećanjima. Jako je teško za slušanje, ja to moram da slušam da djeca ne bi bila pod njegovom manipulacijom i želudac mi se prevrne dok slušam. To su više neka nagovaranja, u smislu: Ja vam spremam dobar život ovdje, kupiću kuću, a djeca kada ga pitaju: „Tata, odakle ti novac, šta radiš?” Onda je odgovor: „Moram da idem”. Meni sve bude jasno. Taj čovjek nema jedan dan radnog staža. Kakav život vodi nek vodi, samo mene neka ostavi na miru, samo da djeca ne padnu pod njegov uticaj i manipulaciju, eto to mi je želja. Da budu dobri ljudi. Tata je tu, da ih voli, treba i oni da vole svog tatu, ali samo ne želim da oni budu kao on. Ja imam poruku za sve žene koje trpe nasilje, da to nikako ne rade, jer ako se osjećaju nesrećno, manje vrijedno, i ako krenu da se preispituju, to je alarm za uzbunu, znači da imate manipulatora kraj sebe – reka je pjevačica za pomenuti portal.

Prihvati notifikacije