Svijet

“DOBAR DAN, IMAM PITANJE VEZANO ZA MOJU ŽENU” Srbin poslao urnebesnu poruku Bilu Gejtsu (FOTO)

U prethodnih nekoliko mjeseci čini se da su se brže od korona virusa širile jedino teorije zavjere o njemu.

“DOBAR DAN, IMAM PITANJE VEZANO ZA MOJU ŽENU” Srbin poslao urnebesnu poruku Bilu Gejtsu (FOTO)
FOTO: TAGESSCHAU/YOUTUBE

Osim o maskama i sredstvima za dezinfekciju, cijeli internet je brujao o vakcinama, čipovima i izmjenama u ljudskoj DNK, a ove i slične, sulude, teorije zavjere našle su put i do našeg naroda.

Jedan od glavnih krivaca za pandemiju korona virusa, koju će, navodno, da iskoristi kako bi nam svima ugradio mikročipove pod kožu, po suludim teorijama zavjere bio je osnivač Majkrosofta i milijarder Bil Gejts, a što šale što zbilje na njegov račun sada na internetu ima na pretek.

S obzirom na to, jedan Srbin odlučio je da se našali sa Bilom kako bi trebalo da se ponaša sa čipom pod kožom i kakve nuspojave može da očekuje od njega, pa mu je poslao poruku na Instagramu.

– Dobar dan čika Bile, samo da pitam nešto vezano za ovej vakcine što turaš čipovi u nji… Treba li čipovi da se apdejtujev na godišnji nivo ili može da se krekujev? Može li da se iskača napolje dok grmi? Ako me pratite preko nji može li žena da uđe na Gugl maps i da vidi da lokam u kafanu? Lele, mnogo pitanja imam, aj pušti broj telefona pa će te cimnem večeras, da me pozoveš da se ispričamo, nemam mnogo minuti… – pisalo je u poruci, prenosi Blic.

Poruka ovog Vranjanca (ako je sudeći po stilu pisanja) proširila se društvenim mrežama i nasmijala brojne građane.

Nadamo se da ga je čika Bil pozvao i razriješio dileme koje ga muče ili bar pregledao njegovu poruku.

Prihvati notifikacije