Zabava

"DOSTA LUNE I NJENOG PRLJAVOG VEŠA" Đoganijeva se POVLAČI iz javnog života

Luna Đogani otkrila je detalje koji su vezani za njenu trudnoću, pa istakla da je dosta iznošenja prljavog veša, i da je vrijeme da se uozbilji.

"DOSTA LUNE I NJENOG PRLJAVOG VEŠA" Đoganijeva se POVLAČI iz javnog života
FOTO: ZADRUGA/SCREENSHOT

Ovo je nešto što ne može da se opiše. Ovo moraš da doživiš da bi znao, započela je Luna.

Osjećam se mnogo ljepše, spokojnije, ljepše spavam, imam lijepe snove, sve oko mene je puno ljubavi i sve kockice su se poklopile napokon – dodala je za IDJ TV.

Međutim, i pored toga ne krije da ima strahove kada je trudnoća u pitanju.

FOTO: GORAN SRDANOV/RAS SRBIJA
FOTO: GORAN SRDANOV/RAS SRBIJA

– Emotivna sam dosta, kao i uvijek, ali sada sam još emotivnija. Pomalo sam i uplašena, jer naravno, ovo je prva trudnoća i nisam upućena u sve, ali pokušavam da se što više edukujem. Čitam i knjige, razgovaram dosta sa mamom i sa ljudima koji su već prošli kroz te stvari – istakla je ona i dodala:

– Molim Boga da sve bude kako treba, pogotovo zbog ove situacije sa korona virusom, sada sam preplašena, još sam gora nego što sam bila. Maske nosim svuda, non stop perem ruke, ne dam niko da mi prilazi, prenosi Blic.

– Od mene dosta. Dosta Lune i njenog prljavog veša, porodice, brodoloma. Tako da je vrijeme da se uozbiljim, da budem jedna zrela žena i sutra majka i da vodim neki svoj život svoj mir i da malo povučem ručnu što se tiče skandala i javnog života – rekla je Luna Đogani.