Zabava

EKSPLOZIJA PRIJE NA MREŽAMA Evo koliko ljudi je zapratilo pjevačicu od početka njene turneje

Muzička zvijezda Aleksandra Prijović obara sve rekorde, pa tako da gotovo ne mogu da se nabroje izvođači kojima je pošlo za rukom ono što je njoj za svega par mjeseci.

Aleksandra PRijović na 4. koncertu u Zagrebu
FOTO: ALEKSANDRA ALEKSOV/RINGIER

Aleksandrina turneja “Od istoka do zapada” počela je u Beogradu 28. septembra, a pjevačica je krajem tog mjeseca napunila tri beogradske arene.

Kada je turneja počela, Prija je na Instagramu imala oko 650.000 pratilaca, a sada je prati čak 800.000 ljudi, što je skok od nevjerovatnih 150.000!Prija je, nakon Beograda, održala po tri koncerta u Nišu i Sarajevu, čak pet u Zagrebu, a preostala su joj dva u Tuzli i jedan u Zenici.

Pročitajte još

Podsjetimo, Prija je sinoć, 6. decembra, održala peti koncert u Zagrebu. U jednom momentu je završila na kolenima na sceni, pa se sa suzama u očima obratila publici, koja je sve vrijeme skandirala njeno ime i vikala joj da hoće još koncerata.

– Ma, hoću i ja šestu Arenu! Samo da znate… Čujem vas sve! Voljela bih da pjevam svaki dan, toliko mi je lijepo! Svaki koncert sa vama mi je najbolji – rekla je Prija, piše Blic.

Najnovije vijesti Srpskainfo i na Viberu
Prihvati notifikacije