Zabava

(FOTO) Provokativni stajling pjevačice obara sve na koljena: Duboki dekolte i čipka od glave do pete krasi tijelo Kaje Ostojić

​ Pjevačica Kaja Ostojić je na pragu pete decenije, a mnogi kažu da izgleda nikad bolje.

(FOTO) Provokativni stajling pjevačice obara sve na koljena: Duboki dekolte i čipka od glave do pete krasi tijelo Kaje Ostojić
FOTO: MILAN ILIĆ / RINGIER

Kaja je veoma aktivna na mrežama gdje skoro svakodnevno objavljuje fotografije i snimke iz privatnog života, a posljednjom objavom napravila je pometnju.

Naime, Kaja je pozirala u čipkanom kombinezonu pripijenom uz tijelo i sa dubokim dekolteom, a mnogima su pale vilice kada su je vidjeli u ovom izazovom izdanju.

Inače, pjevačica Kaja Ostojić vrlo je mlada postala majka. Sa samo 19 godina rodila je kćerku Nikolinu, a nedavno je progovorila o ocu svog djeteta.

Pročitajte još

– Bilo je izazovno. Imala sam malo i sreće što su se meni mnoge stvari iskristalisale, pa sam mogla da imam i dadilju koja je živjela sa mnom. Koliko god da me je rano majčinstvo mi je otežalo poslovni put, u isto vrijeme mi je i bilo vjetar u leđa da napravim što više i da se borim da ona bolje živi, jer nije isto kada se boriš za sebe i svoje dijete– rekla je Kaja, pa dodala:

– Promijenila bih par ključnih momenata, ali to znači da ne bi bilo moje kćerke. Voljela bih da sam malo bolje birala njenog oca, to žalim iz ove perspektive. Kada bih se odlučila da ponovo imam dijete baš bih dobro razmislila i dala više vremena odluci da izaberem oca za svoje dijete– rekla je za Grand, prenosi Blic.

Bonus video:

Najnovije vijesti Srpskainfo i na Viberu
Prihvati notifikacije