Možete da nas pratite
i putem aplikacije za
Besplatno na

GEJ AFERA TRESE ESTRADU Era Ojdanić navodno ima 30 godina mlađeg momka, KUPIO MU I STAN?

Zabava
Autor:

Foto: RAS Srbija

Folker Era Ojdanić poznat je po svojim otvorenim ljubavnim aferama i zavođenju maloljetnica, čime se i sam više puta hvalio. Međutim, posljednjih dana, domaći mediji pišu da je folk pjevač navodno u vezi sa trideset godina mlađim momkom, kome je kupio i stan, kako bi mogli da se viđaju u privatnosti.

– Erina veza sa tim momkom počela je prije nešto manje od tri godine. Upoznali su se na jednoj proslavi van grada, kada mu je Era prišao i započeo neobavezan razgovor. Mladiću ni na kraj pameti nije palo da Ojdanić ima takve sklonosti, ali kada ga je u razgovoru pitao za broj telefona, sve mu je bilo jasno – kaže izvor za Alo i otkriva kako je počelo njihovo druženje.

– Počeli su da se viđaju u nekom udaljenom motelu kako ih niko ne bi vidio. Na početku su samo spavali zajedno, ali kada se folker zaljubio, njih dvojica su počeli češće da se viđaju. Poslije manje od tri godine odnosa, ljubavniku je kupio stan od 45 kvadrata – dodaje isti izvor.

– Taj momak je iskoristio Erinu opsjednutost njime, ali i strah da će otići, i obrlatio ga pričom da je nezadovoljan time što se viđaju po manjim mjestima i selima, te da je vrijeme da imaju stan u kojem će se viđati. Rekao mu je da ga voli, ali da mu ne pada na pamet da najbolje godine troši na vezu sa čovekom koji je u osmoj deceniji jer će ostati na ulici ako nešto krene po zlu. Ljubavnik je na nekoliko nedjelja prestao da mu se javlja da bi ga omekšao, poslije čega je Era odlučio da mu kupi stan i tako ga zadrži – kaže izvor blizak folkeru i ističe da su Ojdanićevi najbliži bili šokirani saznanjem da je ljubavniku kupio stan, pored dvoje djece koje ima.

Era Ojdanić ipak negira ovakve tvrdnje, i u svom stilu kaže da su sve obične budalaštine.

– Drago mi je kad čujem da sam toliko bogat čovjek da ljubavnicama i ljubavnicima kupujem nekretnine. Stanove i lokale kupujem da imaju moja djeca, ne tuđa. Što se tiče toga da me je neki ljubavnik ojadio za stan, mogu samo da kažem da sam ja tobdžija i da ako je kriza u gej populaciji mogu da razmislim da pomognem, pa da nekoga opalim. Zna se da ja volim žene, a ako se poslije svih ovih godina ne zna, neko ima ozbiljan problem s procjenjivanjem – kaže Era za Alo.

Možete da nas pratite i putem aplikacije za Android ili iPhone/iPad.
Možete da nas pratite i na Facebook stranici

IZDVAJAMO