Zabava

Glumac je u najdužoj vezi do sada: Šuška se da će Leonardo Di Kaprio POSTATI OTAC

Glumac Leonardo Di Kaprio jedan je od najpoželjnijih neženja na svijetu, otkako je stekao svjetsku slavu ulogom u filmu Titanik.

Glumac je u najdužoj vezi do sada: Šuška se da će Leonardo Di Kaprio POSTATI OTAC
FOTO: ETIENNE LAURENT/EPA

Tokom karijere promijenio je mnogo djevojaka koje su redom bile mlađe od trideset godina i bavile se modelingom, a izuzetak nije ni 23-godišnja Kamila Morone, manekenka s kojom je u vezi od aprila 2018. godine.

 Čini se kako je njoj navodno pošlo za rukom ono što njenim prethodnicama nije. Dodijeliće glumcu najvažniju ulogu koju će odigrati u životu, ulogu oca, prenosi Azra.

Naime, magazin Star tvrdi da je Camila trudna.

– Camila izgleda vidno zaobljenija u predjelu struka i zrači posebnim sjajem – otkrio je njihov prijatelj koji je želio ostati anoniman.

-Meni to izgleda kao početak trudničkog stomačića. Leonardo i ona se stalno smješkaju jedan drugom kao da skrivaju tajnu – dodao je.

Također je naglasio kako postoji velika šansa da glumac zaprosi trudnu djevojku, zbog toga što se jako dobro slažu uprkos velikoj razlici u godinama.

Ipak, njihov prijatelj je upozorio kako je Leonardo “supertajnovit” kad je riječ o privatnom životu te da stoga ne očekujemo da će objaviti sretnu vijest na društvenim mrežama. Osim toga, teško je s fotografija razabrati ima li Kamilla trudnički trbuščić zbog toga što ih fotografi već dugo nisu ulovili zajedno, a Kamila je posljednji put snimljena u novembru prošle godine. Ali, glumac je navodno sretan zbog činjenice da će postati otac.

– Leo je postigao sve što je želio u životu kad je riječ o karijeri. Prirodno mu je da se sad ostvari u ulozi oca – zaključio je izvor.

Podsjetimo, Leonardova veza s Camilom najduža je od svih veza u kojima je izdržao. Na početku je par bio na meti kritika te su mnogi predviđali kako će i ova veza zvijezde s manekenkom brzo završiti.

Prihvati notifikacije