Sudbine

Hulk Hogan (70) oženio se 24 GODINE MLAĐOM: Nakit na nevjesti nije mogao da bude luksuzniji i skuplji (VIDEO)

Čuveni snagator Hulk Hogan (70) oženio se 24 godine mlađom Skaj Djeli prošlog petka na Floridi.

Hulk Hogan, vjenčanje
FOTO: HULKHOGAN/INSTAGRAM/SCREENHOT

 Ceremoniji su prisustvovali samo najbliži, njegov sin Nik Hogan, kao i njena djeca. Kćerka poznatog glumca i rvača Bruk Hogan nije mogao da stigne na svadbu svog oca, kako se zvanično navodi.

Hulk Hogan i Skaj Dejli sklopili su brak u baptističkoj crkvi. Ona je nosila vjenčanicu modne kuće Rue de Seine i veoma skupocjen nakit, minđuše od osamnaestokaratnog bjelog zlata, sa dijamantima, narukvicu i privezak od istog materijala.

Burme poznatih mladenaca procjenjuju se na pola miliona dolara, piše TMZ. “Moj novi život počinje sada”, napisao je mladoženja na Instagramu pored slike sa vjenčanja.

Glumac, rvač i rok basista Hulk Hogan vjerio se u julu ove godine sa 24 godine mlađom Skaj Dejli sa kojom je u vezi od 2022. Poznati par ne eksponira se često u javnosti, a za samog Hulka vezuju se brojni skandali, poput intimnog snimka sa suprugom njegovog (bivšeg) najboljeg prijatelja za šta je dobio 31 milion dolara, prenosi Blic Žena.

Hulk Hogan iza sebe ima brak sa Lindom i taj brak trajao je od 1983. do 2009. kao i brak sa Dženifer Mekdonald kojom je bio oženjen od 2010. do 2021. godine. Otac je dvoje djece, Bruk (35) i Nika (32) koje je dobio u prvom braku. Skaj Dejli iza sebe ima jedan brak i troje djece.

Pročitajte još

Glumac Hulk Hogan držeći govor na vjenčanju glumca Korina Nemeka i Sabrine Nouv, otkrio da je zaprosio Skaj, tri dan ranije na njen rođendan. “Bila je dovoljno “luda” da kaže da”, poručio je i naglasio da su mladenci kumovali njihovoj vezi jer su ih upoznali na jednoj zabavi, a Sabrina je insistirala da on pozove Skaj. Vjeridba se desila u Trama restoranu, piše Daily mail.

Nakon što je uplovio u treću ozbiljniju vezu glumac je uspio da smrša više od 18 kilograma. Rekao je da to delimično jer je ostavio cigarete i alkohol, piše Men’s Health.

Hulk Hogan imao je buran razvod sa prvom suprugom koja ga je optužila za preljubu, a vodili su bitku i oko novca. Kada se saznalo da je u vezi sa Skaj, napomenuo je da je službeno razveden.

Prije nekoliko godina pojavio se intiman snimak njega i supruge njegovog najboljeg prijatelja, vidio je to dok je on još bio u braku sa Lindom koja je izjavila: “Bilo mi je mučno da gledam taj video, želudac mi se okrenuo. Skriva se iza tih naočara i lažnog osmjeha. Uzimao me zdravo za gotovo i uništio je našu porodicu. Nikad mi se nije ni izvinio”. Nazvala ga je ljudsko smeće. Podsjetimo, eksplicitni snimak objavio je portal “Gawker” koji je Hulk potom tužio, tražeći 100 miliona dolara. Dobio je 2016. odštetu od 31 miliona dolara.

Najnovije vijesti Srpskainfo i na Viberu
Prihvati notifikacije