Politika

Intervenisala pauk služba: Odvezli Vukanovićev automobil kojim je blokirao ulaz u NSRS

Nakon nepropisnog parkiranja i incidenta ispred zgrade NSRS koju je ličnim vozilom blokirao Nebojša Vukanović, intervenisala je pauk služba.

pauk služba odnosi Vukanovo auto ispred skupštine
FOTO: SRPSKAINFO

Odvezli su vozilo nakon prethodnog policijskog PDZ pregleda.

Sve se, kako je Vukanović naglasio desilo zbog samovolje i sile vladajućih, koji su odbili SDS prijedlog za potpredsjednika NSRS.

SDS je saopštio da je Milan Petrović kao kandidat Srpske demokratske stranke za potpredsjednika Narodne skupštine Republike Srpske “još jednom odbijen od strane vladajuće koalicije”.

Pročitajte još

– Ova pozicija pripada najvećoj opozicionoj partiji i pravi je presedan da se naš prijedlog iznova i iznova odbija bez osnova – rekao je on.

– Nisu ni Srpska demokratska stranka ni Milan Petrović opterećeni funkcijama niti su nam one potrebne, ali je ovo još jedan primjer sve one bahatosti koja je slika i prilika ove vlasti već dvije decenije. Za njih nisu bitne ni kvalifikacije, ni zakon. Ujedno je ovo i pokazatelj straha koji imaju od Srpske demokratske stranke jer znaju da će i u Prnjavoru za godinu dana SDS odnijeti pobjedu – navedeno je, piše N1.

Najnovije vijesti Srpskainfo i na Viberu
Prihvati notifikacije