Svijet

ISPRIČAO DETALJE GNUSNOG ZLOČINA Velibor Manev osumnjičen za ubistvo Vanje “propjevao” u Tužilaštvu

Osumnjičeni Velibor Manev već satima svjedoči u skopskom tužilaštvu, a osim njega saslušava se još jedna osoba uključena u istragu, saznaje Skoplje1.

Velibor Manev
FOTO: FACEBOOK/SCREENSHOT

Izvori iz ustanove ukazuju da je Manev, rodom iz Velesa, detaljno ispričao kako su se desila gnusna djela ubistvo Vanje Gorčevske (Đorčevske) i Panče Žežovskog (74).

Ko je druga osoba koja se ispituje za sada nije poznato.

Skoplje1 je zatražilo potvrdu od Tužilaštva, odakle su nagovijestili da se stalno preduzimaju radnje i kada budu dostupne konkretne informacije biće saopštene javnosti. Saslušavaju se sve osobe koje mogu imati neke informacije, rekli su iz Tužilaštva.

Pročitajte još

Za sada je poznato i da je juče Aleksandar, otac ubijene Vanje, priveden na saslušanje u Tužilaštvo i negirao je sve tvrdnje da je umiješan u otmicu i ubistvo. Za ostale, osim osobe koja je prevezla osumnjičenog za organizovanje i izvršenje ubistava, krivicu su priznali u Policijskoj stanici i Tužilaštvu.

Ministar Oliver Spasovski je istakao da je krivična prijava sastavljena na oko 100 stranica.

U njemu se nalaze svi detalji – izjave, iskazi, nalazi vještaka, snimci sa sigurnosnih kamera, telefonski spiskovi svih osumnjičenih.

Ispituju se i druge naprave koje su oduzete, piše Skoplje1.

Najnovije vijesti Srpskainfo i na Viberu
Prihvati notifikacije