Možete da nas pratite
i putem aplikacije za
Besplatno na

IZ HIRA OTKAZALA VJENČANJE Zbog sumanutog zahtjeva ove mlade GORE DRUŠTVENE MREŽE

Svijet
Autor:

Foto: Profimedia

Mlada, koja je otkazala vjenčanje zato što je njen vjerenik odbio da promijeni kuma, obratila se prijateljima na Fejsbuku, u očekivanju riječi utjehe.

Anonimna djevojka napisala je da je čovjek, koga je njen vjerenik izabrao za kuma, visok samo 160 cm i da bi izgledao “smiješno” pored njene “prelijepe” sestre.

– Sve moje djeveruše su divne i zaista ne mogu da zamislim zgodnije drugarice. Moj problem je vjerenikov kum – napisala je ona.

– Ima spojene obrve i krive zube. Jedan od onih osmijeha kada se vide i desni – dodala je očajna mlada.

U postu, koji je kasnije podijeljen na Reditu, navodi da je tražila od budućeg muža da se pobrine da njegov kum stoji sa strane tokom svadbenog obreda kako bi kasnije mogla da ga isječe sa fotografija.

– To bi značilo da mora da nađe drugog kuma, ali on neće, jer je prijatelj potrošio deset hiljada funti na njegovo momačko veče.

– Nije mi naročito važno da li će njegov poklon zavisiti od mjesta na žurki. Ionako ne vjerujem da je dobar prijatelj – napisala je ona i dodala da se toliko iznervirala da je odlučila da otkaže vjenčanje.

– Samo plačem i tolikom sam očajna. Toliko sam ljuta da sam mu rekla da ću otkazati vjenčanje.

Korisnici Redita kritikovali su mladu.

– Bolje otkažite vjenčanje. Kad je nekome važan samo izgled, onda vam takva osoba ne treba u životu – napisala je jedna osoba.

Neki su, međutim, pružili podršku mladi:

– Uf, stvarno, nema ništa gore od hobita na svadbi. Bolje da stoji sasvim pozadi – napisao je jedan korisnik Redita.

(Daily mail)

Možete da nas pratite i putem aplikacije za Android ili iPhone/iPad.
Možete da nas pratite i na Facebook stranici

IZDVAJAMO