Kultura

Kolja svira u Kombak dvorani: Povratak na “mjesto zločina”

Banjalučki muzičar Nikola Pejaković Kolja će 10. novembra u Kombank dvorani u Beogradu koncertno promovisati svoj novi album “4 Prsta”.

Kolja svira u Kombak dvorani: Povratak na “mjesto zločina”
FOTO: NENAD MIHAJLOVIĆ/RAS SRBIJA

Novi album koji će na CD-u i digitalnim platformama objaviti promoterska kuća “Long Play” ima čak 19 kompozicija. Nedavno je najavljen spotom “Svaku noć je isti mrak”, a od danas i novim singlom “Može malo sutra”.

Kolja će  album predstaviti u Kombank dvorani, gdje je (tada pod imenom Dom sindikata) zvanično održao prvi koncert u karijeri početkom 2015. godine.   Prošli put, u Domu sindikata, veliku ljubav ste pokazali i dali bendu i meni. To veče ćemo pamtiti čitav život. Jedva čekamo da ponovimo tu noć, i da vam se dobrom svirkom i nekim novim pjesmama, zahvalimo na silnoj energiji i ljubavi koju ste nam pružili. Promovisaćemo novi album – “4 Prsta” i novu postavu benda; svirati neke stare adute i neke nove pjesme koje su nam važne… Vidimo se 10. novembra, na istom mjestu – rekao je Kolja.

Koljin novi bend čine, pored Voje Aralice i Ivana Aleksijevića, kontrabasista Milan Pavković i bubnjar Duca Ivanišević.

Album zvanično izlazi 16. avgusta, odnosno od tada će CD biti u redovnoj prodaji u svim bolje snabdjevenim muzičkim prodavnicama, kao i na internet platformama.

Prvih 50 fanova koji isključivo na blagajni Kombank dvorane kupe po dvije ulaznice  dobiće prije svih jedan primjerak albuma “4 Prsta”.