Hronika

KRAJ POTRAGE Pronađena djevojčica (15), majka otkrila potresne detalje

Djevojčica G. S. (15) iz Sremske Kamenice pronađena je danas.

Policajci i vozila policije Srbije
FOTO: OLIVER BUNIĆ/RINGIER

Kako je majka djevojčice potvrdila, ona je danas oko 16 časova poslala poruku svom bratu na Instagramu, što je policiji bilo dovoljno da uspije da je locira.

– Čim je upalila telefon, policija je uspjela da je locira i odmah su otišli po nju. Pronađena je u Beočinu – kaže njena majka i dodaje:

Pročitajte još

– Sve je u redu, ona je u dobrom stanju. Živa je, zdrava, samo je sebi kosu dugu koju je imala odsijekla do ramena. Sjedi, gleda u nas, plače, sliježe ramenima i na naše pitanje ‘zašto’ ona odgovara ‘ne znam’.

Loše ocjene razlog nestanka?

Uplašena, ali srećna, jer joj je dijete živo i zdravo, majka u razgovoru za naš portal kaže da njena kćerka odbija da priča, ali da je saznala šta bi mogao biti potencijalni razlog njenog nestanka, prenosi Blic.

– Saznala sam da bi iz četiri predmeta trebalo da ide na popravni, loše su joj ocjene. To pretpostavljamo da je bio razlog nestanka. Ne mogu sa sigurnošću da tvrdim, moraćemo tek da razgovaramo, jer ona zasad odbija da nam kaže bilo šta. Sve će se riješiti, samo je važno da je ona pronađena i da smo ponovo svi zajedno – zaključila je majka.

Najnovije vijesti Srpskainfo i na Viberu
Prihvati notifikacije