Zabava

"LICE JOJ SE RASPADA" Rijaliti zvijezda pretjerala sa PLASTIČNIM OPERACIJAMA (FOTO)

Jedna od najpoznatijih rijaliti zvijezda u Velikoj Britaniji, četrdesetjednogodišnja Kejti Prajs, uslikana je u jednoj klinici za plastičnu hirurgiju u Istanbulu.

"LICE JOJ SE RASPADA" Rijaliti zvijezda pretjerala sa PLASTIČNIM OPERACIJAMA (FOTO)
FOTO: SCREENSHOT INSTAGRAM

https://www.instagram.com/p/B0oWSdOjf4G/?utm_source=ig_embed

Iako do sada nikada nije krila da se tokom života podvrgavala plastičnim operacijama, njeni obožavaoci navode da je ovoga puta pretjerala, jer Kejti više ne liči na sebe.

Britanka je prvo željela da je operiše poznati hirurg dr Amer Kan, ali je on to odbio i upozorio Kejti da će zauvijek upropastiti svoje lice ako nastavi sa operacijama.

Svaka operacija sa sobom nosi rizik, jer se skoro sve rade u totalnoj anesteziji ili sa jakim lijekovima. Ne preporučuje se da se radi više od tri intervencije na licu. Ne bih joj preporučio da nastavi sa operacijama. Ona je još uvijek mlada i mislim da je do sada uradila sve što je mogla. Sa svakom sljedećom operacijom ona će potpuno izgubiti svoj izgled – objasnio je dr Kan stranim medijima.

Ipak, Kejti ga nije poslušala i otputovala je u Tursku, gdje je smanjila grudi i ponovo uradila lifting lica i očnih kapaka.

Inače, Kejti je nedavno priznala da ne planira da prestane sa plastičnom hirurgijom, insistirajući da je njena misija na ovom svijetu da bude savršena.

– Obožavam kada gledam rezultate operacije i uvijek postoji nešto drugo što želim da promijenim. Zar to ne bi želio svako? Veoma se trudim da mogu da uživam u najboljoj verziji sebe – rekla je Kejti.

(Blic)