Zabava

"Ljubav porodice i prijatelja je najbolji lijek" Madona se još jednom oglasila nakon izlaska iz bolnice i poslala emotivnu poruku (FOTO)

Madona se prije nešto više od mjesec dana suočila sa velikim zdravstvenim problemom, bakterijskom infekcijom, a prema pisanju svjetskih medija život joj je u jednom trenutku bio ugrožen.

Madona pozira
FOTO: JASON SZENES/EPA

Madona otkriva da je “srećna što je živa” i hvali svoju djecu “anđela” nakon zdravstvenog straha

Kraljica popa (64) je prošlog mjeseca hitno prevezena u bolnicu i završila je na intenzivnoj njezi zbog teške bakterijske infekcije. Hospitalizacija je značila da je morala da odloži svoju željno iščekivanu svjetsku turneju kojom je trebalo da proslavi četiri decenije karijere.

Od kada je počela da se oporavlja nekoliko puta se oglasila na društvenim mrežama, a sada je još jednom naglasila koliko je srećna jer je živa.

Madona je svoju porodicu označila kao “najbolji lijek” dok otkriva kako se oporavlja mjesec dana kasnije.

– Ljubav porodice i prijatelja je najbolji lijek. Moja djeca su bila tu za mene. Vidjela sam njihovu stranu koju nikada ranije nisam vidjela – piše Madona i objašnjava koji poklon ju je oduševio:

Pročitajte još

– Takođe i ljubav i podrška mojih prijatelja. Ako zumirate ovu sliku koju držim, vidjećete polaroid koji je snimio Endi Vorhol iz Kita Haringa, koji nosi jaknu na kojoj je naslikano lice Majkla Džeksona. Savršen trougao sjaja. Zajecala sam kada sam otvorila ovaj poklon jer sam shvatila koliko sam srećna što sam živa. I koliko sam srećna što sam poznavala te ljude i mnoge druge koji su otišli.

Na kraju se zahvalila menadžeru Gaju Oseriju na poklonu i svima onima koji su pomogli tokom njenog oporavka.

– Hvala svim mojim anđelima koji su me zaštitili i dozvolili mi da ostanem da završim svoj posao!, prenose Novosti Magazin.

Najnovije vijesti Srpskainfo i na Viberu