Sudbine

Oglasila se Bebi Dol: Nakon glasina da živi u bijedi, ona je iznijela istinu u javnost

Nedavno su se u medijima pojavile priče o tome da poznata pjevačica Dragana Šarić, poznatija kao Bebi Dol, ima finansijskih problema, te da se hrani u Narodnoj kuhinji.

Beovizija Bebi Dol
FOTO: FOTO: PETAR DIMITRIJEVIĆ/RINGIER

Bebi Dol se od tada nije oglašavala, sve do danas.

Pjevačica je otkrila da je u izdanju “Mascoma” objavljeno rezidanje njenog duplog studijskog albuma „Čovjek rado izvan sebe živi“.

Album je masterizovan i grafički izmjenjen i na njemu se nalazi 12 pjesama koje su obilježile 20. vijek. Bebi Dol je otpjevala numere Marvina Geja, Stonsa, Bitlsa, Džejmsa Brauna i mnogih drugih.

-Mislim da nisam originalna, jer ako se sjetite devedesetih shvatićete da je neponovljivi Brajan Feri započeo cijelu stvar, kada je izveo paradu pjesama koje su obilježile njegov život. Svi, počev od Sinatre do Bona, radili su to. Muzika koju su napravili Bitlsi, Stonsi, Hendriks, Prins pomjerila je cijelu planetu.

Pročitajte još

– Proteklih deset godina željela sam da napravim ovakav album, ali sticajem nesrećnih okolnosti, nisam. Onda sam shvatila da od čekanja nema ništa – započela je Bebi Dol priču, pa dodala:

-U novembru prošle godine imala sam divan koncert u Ateljeu 212. Napravili smo sekstet koji čini kompletna postava Big benda – bubnjar Pera Radmilović, basista Bata Božanić, pijanista Ivan Aleksijević, gitarista Goran Potić, trubači Strahinja i Nemanja Banović, a prateće vokale pjevala je Jelena Glišić. Odmah poslije toga zvali su nas u Zagreb, gdje smo izazvali ogromno interesovanje medija i imali odličan koncert. To su čuli ljudi iz kuće Mascom koji su me zvali da za njih uradim album, piše Kurir.

Najnovije vijesti Srpskainfo i na Viberu
Prihvati notifikacije