Zabava

"Na putu sam oporavka" Madona pokazala kako izgleda nakon izlaska iz bolnice (FOTO)

Pjevačica Madona (64) je krajem juna zabrinula obožavaoce širom svijeta kada je objavljeno da je u bolnici zbog lošeg zdravstvenog stanja i teške infekcije.

Madona pozira
FOTO: JASON SZENES/EPA

Madona je sada prvi put objavila svoju fotografiju na takozvanom “storiju” na Instagramu, a na kojoj čvrsto drži plišanu igračku.

“Kraljica popa” se prije nekoliko dana zahvalila obožavaocima na svoj podršci koju je dobijala iz dana u dan.

FOTO:
FOTO:

– Hvala vam na pozitivnoj energiji, molitvama i riječima isceljenja i ohrabrenja. Osjetila sam vašu ljubav. Na putu sam oporavka i nevjerovatno sam zahvalna za sve blagoslove u mom životu – započela je priču pjevačica.

Rekla je da je nakon što je prvi put pomislila na svoju djecu kada se probudila u bolnici, njena sledeća pomisao bila da ne želi da razočara obožavaoce ili ljude koji su joj pomogli da se pripremi za predstojeću svjetsku turneju, a koja je otkazana zbog njenog lošeg zdravstvenog stanja.

Pročitajte još

– Moja prva pomisao kada sam se probudila u bolnici bila su moja djeca. Moja druga pomisao je bila da ne želim da razočaram nikoga ko je kupio karte za moju turneju. Takođe nisam želio da izneverim ljude koji su neumorno radili sa mnom tokom poslednjih nekoliko mjeseci na stvaranju moje turneje. Ne volim da razočaravam bilo koga, piše Magazin Novosti.

Pjevačica je tada dodala da se fokusira na svoje zdravlje i postaje jača

– Uvjeravam vas, vratiću se čim budem mogla – završila je izlaganje pjevačica.

Najnovije vijesti Srpskainfo i na Viberu