Hronika

Manijak pokušao da djevojku odvuče u mrak: Žrtva ga prepoznala u policiji, čeka se odluka suda

N. Z., osumnjičen da je prije četiri dana u Železniku uhvatio za vrat i pokušao da odvuče u mračni prolaz Beograđanku A. S, danas se na saslušanju pred Drugim osnovnim javnim tužilaštvom u Beogradu branio ćutanjem.

Manijak pokušao da djevojku odvuče u mrak: Žrtva ga prepoznala u policiji, čeka se odluka suda
FOTO: MOJ BEOGRAD REZERVA/INSTAGRAM/SCREENSHOT

Kako je saopšteno u Drugom OJT u Beogradu, policijski službenici su po nalogu dežurnog zamjenika tužilaštva 29. marta donijeli rješenje o zadržavanju N. Z.

– Dana 30.3. u pristustvu dežurnog zamjenika javnog tužioca Drugog OJT u Beogradu obavljena je dokazna radnja prepoznavanja u prostorijama PS Čukarica kojom prilikom je oštećena prepoznala osumnjičenog N.Z. kao učinioca – navode u tužilaštvu.

Pročitajte još

Nakon saslušanja Drugo OJT je podnijelo prijedlog sudiji za prethodni postupak da mu se odredi pritvor od 30 dana zbog opasnosti da bi osumnjičeni boravkom na lobodi mogao da utiče na svjedoke, piše Blic.

– Tužilaštvo nastavlja sa izvođenjem dokaznih radnji, te će u narednom periodu biti ispitani svjedok oštećena A.S. i svjedok V.M., a po potrebi biće obaveljena i neophodna vještačenja – navode u tužilaštvu.

Najnovije vijesti Srpskainfo i na Viberu