Hronika

"Mia nije bila agresivna" Dirljiv post o ubistvu pit bula kod Teslića (FOTO)

Nakon što je Nenad Aleksić u selu Đulići u opštini Teslić brutalno ubio psa rase pit bul objesivši ga za drvo, mnogi su se oglasili na društvenim mrežama, sa različitim viđenjem ovog događaja.

"Mia nije bila agresivna" Dirljiv post o ubistvu pit bula kod Teslića (FOTO)
FOTO: SHUTTERSTOCK

Jedan od zapaženijih je post Banjalučanina Mladena Miljuša, koji je na svom Fejsbuk profilu podijelio mišljenje neimenovanog autora. Miljuš je prije toga naglasio kako nije u pitanju njegov pas, da ne zna vlasnika, niti zna čovjeka koji je ubio psa.

– Sva njena veličina je bila u tome da je bila dobra, mirna i privržena vlasniku. Mia koja niti mačku na cesti nije dirala. Jednostavno nije obraćala pažnju na ništa oko sebe. Nije zaslužila da bude brutalno ubijena i nakon svega obješena. Obješena u neposrednoj blizini dječjeg igrališta gdje je najviše vremena provodila, a da pri tome nije pokazala ni najmanju dozu agresivnosti – stoji u postu neimenovanog autora.

Napomena ❗❗❗Nije moj pas, ne znam vlasnika, niti znam ovoga što je ubio psa! Fotografija preuzeta ❗❗❗Lako je na…

Posted by Mladen Miljuš on Saturday, August 6, 2022

Pas koji je ubijen nije imao prijavu da je prije napao nekoga.

Pročitajte još

Podsjećamo, nakon brutalnog ubistva psa, oglasio se i Nenad Aleksić koji je rekao da se taj dan u njegovom dvorištu Igralo više djece kada je došao pit bul.

– Sin od devet godina je povikao “Tata, tata”, dotrčao sam, sva sreća nije ga ugrizao pas, ali dijete ima ogrebotine i što je još gore, traume. U toj huji, kada sam došao, bio je na lancu, a na kraju je imao nešto slično špagi i uhvatio sam ga za povodac, valjda je to bilo jače, moguće da sam od te nervoze uvrnuo jače i stisnuo, nisam psa udario ničim, ali on je valjda uginuo – rekao je ranije Aleksić.

Najnovije vijesti Srpskainfo i na Viberu