Zabava

"Miroslav zna i uvijek je znao istinu" Ilićeva ljubavnica otkrila šta se dešava sa dokazivanjem očinstva

Bivša ljubavnica Miroslava Ilića, Mirjana Antonović godinama pokušava da dokaže da je pjevač otac njenog sina Devina.

"Miroslav zna i uvijek je znao istinu" Ilićeva ljubavnica otkrila šta se dešava sa dokazivanjem očinstva
FOTO: GORAN SRDANOV, MILAN ILIĆ / RINGIER

Naime, njegov nepriznati sin Devin Antonović želio je da se izbori za status sina Miroslava Ilića te je u javnost dospjela čitava priča zahvaljujući Devinovoj majci Mirjani koja tvrdi da je Miroslava upoznala na njegovoj turneji u Americi, da su bili ludo zaljubljeni, te da se iz te romanse rodio Devin.

Majka i sin s vremena na vrijeme dolaze iz Amerike u Srbiju zbog suđenja, a sada se Mirjana oglasila za Blic i otkrila da im se suđenje produžava.

Pročitajte još

– Saga Miroslava Ilića i njegovog sina Devina Antonovića se nažalost produžava. Mislila sam da se epizoda završila kad je Viši sud u Beogradu pravedno utvrdio da su Miroslav Ilić i Devin otac i sin, međutim jos uvijek nije – počela je Antonovićeva i dodala:

– Dobili smo novo ročište i počinjemo iznova. Miroslav zna i uvijek je znao istinu. Ako mu je motiv da do te mjere iscrpi svog sina Devina da bi se Devin predao, grdno se prevario. Devin samo čeka konačnu odluku u Srbiji da bi sve predao na međunarodni sud. Jeste da ce do tada Devin postati i otac i deda, ali kad su istina i pravda u pitanju nema predaje – rekla je ona.

Najnovije vijesti Srpskainfo i na Viberu
Prihvati notifikacije