Zabava

Zejna Murkić šokirala izjavom o estradi "Nisam htjela da PREKO KREVETA gradim karijeru, kao neke pjevačice"

Pjevačica Zejna Murkić i ove godine će se takmičiti na "Pjesmi za Evroviziju 2024".

 Zejna Murkić
FOTO: SNEŽANA KRSTIĆ/RINGIER

Ona je tokom prošlogodišnjeg učešća na ovom takmičenju izjavila da je dobijala brojne ponude od muškaraca iz svijeta muzike koji su željeli da ulažu u njenu karijeru, ali da nikada to sebi nije dozvolila.

– Nudili su mi se menadžeri i sponzori, htjeli su da ulože u mene, ali uvijek to ima neku pozadinu i cilj. Nisam htjela preko kreveta da gradim karijeru, kao neke pjevačice. Pjevačice su prihvatale to šakom i kapom, pa se podrazumijeva da, ako ste na estradi, morate da se povinujete nekome. Nisam tako htjela da radim, sve sam morala sama. Odmah da se ogradim, kada bismo moja kćerka i ja bile na ivici egzistencije, možda bih i prihvatila nečiju pomoć, ali dokle god mogu da zarađujem, ta opcija otpada – rekla je Zejna svojevremeno.

– Ovim poslom se dugo bavim i uvijek sam se trudila da kćerku ne zapostavljam zbog toga. Voljela bih da imam petoro djece, ali to je lako reći. Nisam rođena u bogatoj porodici, nemam sponzore koji me guraju, tako da je moj put bio težak od početka. Sve sam sama radila, zarađivala i mnoge kolege se čude kad pokažem koliko sam sigurna u sebe. Sve to dođe i s godinama.

Pročitajte još

Ona je otkrila i da se ne druži sa ljudima sa estrade.

– Ljudi su me iz neznanja diskriminisali. To je stanje psihe i ja nisam za to odgovorna. Rastuži me ako shvatim da u okolini imam samo takve ljude i nemam s kim da radim. Danas se stanje promijenilo u odnosu na prije, na primjer, 20 godina, ali postoje podjele na svim poljima, ne samo na ovu temu. Ne družim se previše s ljudima sa estrade. Imam ljude koje poznajem cijeli život. Estrada je iskompleksirana, glumataju pjevači previše pred kamerama, a privatno su drugačije ličnosti. Ne mogu da sjedim bilo gdje, gdje treba da budem nešto što nisam. Prije svega, mnogo se laže kad je bakšiš u pitanju – zaključila je Zejna tada za Republiku.

Najnovije vijesti Srpskainfo i na Viberu