Zabava

“Mrači me to, ne volim da živim u strahu” Goca Tržan otvorila dušu o privatnom životu

Karijera, ali i ljubavni život Goce Tržan oduvijek su bile jedna od glavnih tema u medijima, međutim, pjevačica nikada nije marila za novinske natpise i negativne komentare.

Goca Tržan
FOTO: SNEŽANA KRSTIĆ/RINGIER

-Ma mene to ne pogađa,  Više me pogađa tuđa nesreća, bol, te neke jezive priče kojih su prepune novine i portali… Ja to stvarno ne mogu da čitam i mrači me to, tako da ja imam neki svoj balon od sapunice u kojem živim, imam svoje okruženje koje mi prija i to je to istakla je Goca za Grand.

Pjevačica priznaje da joj je Raša uvijek bio velika podrška kada je pogode pogrdni naslovi koji se tiču njenog života.

Pročitajte još

-Svakog mjeseca ima po jedan takav naslov, znaš kako kažu PMS nemate prijatelje… Mi žene kad uđemo u te hormonske statuse onda pobenavimo, srećom ja imam muža koji zna sa time da se nosi, pa onda je u fazonu „dobro je brko iskuliraj, biće sve okej“. Kad sam u PMS onda me zove brka, ne znam iz kog razloga. Kaže da tad izgledam kao mali brkati čovijek, inače nemam brkove, ali kaže da mi tada porastu dugi brci kao čika iz Zagora – rekla je sa osmjehom.

Osim zbog dobrog glasa, Gocu Tržan milionski auditorijum zavolio je zbog njene hrabrosti da uvijek kaže šta misli, ne obazirući se na osude drugih ljudi, o čemu je nedavno govorila za Grand.

-Ja ne volim da živim u strahu, ne volim strah, to je jedno jezivo osjećanje! Za mene je strah užasan i tada ljudi rade najveće gluposti, što bi rekli u strahu su velike oči. Ne volim da se bojim i jednostavno ignorišem strah- poručila je pjevačica nedavno.

Najnovije vijesti Srpskainfo i na Viberu