Zabava

"Patike od 700 evra neću da joj kupujem" Goca Tržan otkrila šta joj sve kćerka traži i zašto joj uskraćuje mnoge stvari

Pjevačica Goca Tržan progovorila je o kćerki Leni, koju je dobila u braku sa rijaliti učesnikom Ivanom Marinkovićem.

Goca Tržan
FOTO: SNEŽANA KRSTIĆ/RINGIER

Ističe da nasljednici ne kupuje skupe stvari, te da je njoj to sasvim normalno.

– Ne mislim da dijete u tim godinama treba da nosi tašnu od dvije ili tri hiljade evra. Ne mislim ni da ja treba da nosim takvu tašnu, jer nikakvo zadovoljstvo to meni ne pruža. Okej, možda nekom drugom pruža, ali djetetu njenog uzrasta ne bi trebalo – kazala je Goca Tržan.

– Ponekad, kad negdje izlazi, ja joj pozajmim tašnu, ali ja nemam one od nekoliko hiljada evra, niti ih kupujem – dodala je pjevačica, pa otkrila da li joj Lena traži pare za izlaske.

Pročitajte još

– Kao i sva djeca njenog uzrasta, naravno da traži, ali ne može sve da dobije. Za mene su patike od 700 evra totalno bezveze trošak. Ako ih dobije od nekog na poklon, okej, ali ja to da joj kupujem neću – zaključila je Goca za Stori.

Ivan Marinković je, podsjetimo, nedavno javno pričao o kćerki.

– Imali smo kratak konktat, ali se ne čujemo. Ljudi koji su gledali početak “Zadruge”, to je stvar koja već traje i rekao sam da je to ozbiljan proces kom ne treba pristupati neozbiljno. Goca i ja smo se čuli prekjuče, stigao je neki porez za stan koji smo imali zajedno, s kojim ja realno nemam više nikakve veze i ona mi je rekla: “Nema to veze s tobom”. Sve je potpuno normalno – zaključio je Marinković tad u emisiji “Narod pita”.

Najnovije vijesti Srpskainfo i na Viberu