Hronika

MUP Srbije demantovao navode pojedinih medija "Nije tačno da je dječak ubica pokušao da pobjegne, on je pod nadzorom 24 časa"

Ministarstvo unutrašnjih poslova (MUP) Srbije saopštilo je da su netačni navodi pojedinih medija da je maloljetnik K.K. (14) pokušao da pobjegne iz zdravstvene ustanove u koju je smješten nakon što je 3. maja počinio zločin u Osnovnoj školi "Vladislav Ribnikar" u Beogradu.

Dječak ubica
FOTO: FOTO: OLIVER BUNIĆ/RINGIER

Naglašavamo da je maloljetni K.K. pod 24-časovnim nadzorom policije, čime svaka mogućnost bjekstva u potpunosti nije moguća – navodi se u saopštenju.

Iz MUP apeluju da mediji ne objavljuju neprovjerene informacije kojima se uznemirava javnost, posebno kada je riječ o zločinu koji je duboko potresao sve građane.

Pročitajte još

Pojedini beogradski mediji objavili su da je Kosta K. (14), koji je 3. maja ubio devetoro đaka i čuvara Osnovne škole “Vladislav Ribnikar”, pokušao da pobjegne iz Dječije klinike za neurologiju i psihijatriju Kliničkog centra Srbije, ali da su ga uhvatili policajci koji obezbjeđuju unutrašnjost bolnice.

Najnovije vijesti Srpskainfo i na Viberu
Prihvati notifikacije