Banjaluka

Ne biraju riječi zbog 3D drveta: Mazalica i Dodikova kćerka ŽESTOKO OPLELI po Stanivukoviću

Gradonačelnik Banjaluke Draško Stanivuković je najavio da će u narednih 20 dana u parku „Petar Kočić“ biti postavljeno 3D drvo, visoko sedam metara, sa spiskom firmi koje su, kako je naveo, bliske porodici Milorada Dodika, lidera SNSD.

Ne biraju riječi zbog 3D drveta: Mazalica i Dodikova kćerka ŽESTOKO OPLELI po Stanivukoviću
FOTO: A. GOLIĆ, S.PAŠALIĆ/RAS KOMBO

Na ovu izjavu među prvima je odmah reagovao narodni poslanik Kluba SNSD Srđan Mazalica.

Mazalica je na svom Tviter nalogu napisao da park “Petar Kočić” nije Stanivukovićeva privatna zemlja.

– Park “Petar Kočić” nije tvoja privatna zemlja, to drvo postavi ćaći svome i na njega stavi sve vaše firme koje ste stekli povlaštenim ugovorima. Petar Kočić je ponos ovog grada i ničija frustracija ga ne smije nadvisiti u njegovom parku – napisao je Mazalica.

Na Stanivukovićev prijedlog reagovala je i kćerka lidra SNSD Milorada Dodika, Gorica Dodik, koja je Stanivukoviću poručila da prvo krene od sebe.

– Kada već pokušavaš biti pošten, prvo kreni od sebe pa pokaži građanima koliko šifri posjeduješ. A onda dodaj na to sve svoje firme, rodbinu, ljude zaposlene bez konkursa – napisala je ona između ostalog na svom Tviter nalogu.

Na izjave Mazalice i Dodikove uslijedili su brojni komentari, a sudeći po reakcijama prijedlog gradonačelnika Banjaluke im se nije svidio.

Pročitajte još

Gradonačelnik Banjaluke je više puta u medijima najavljivao da će objaviti spisak firmi koje, prema njegovim navodima, imaju veze s porodicom Milorada Dodika, te da su zbog te veze dobijali poslove koji se finansiraju iz budžeta Grada Banjaluka i sa republičkog nivoa.

Prihvati notifikacije