Sudbine

Nezapamćena tragedija zbog korone pogodila porodicu Maksić: Dejan izgubio roditelje, na sahrani saznao za smrt brata

Najstariji žitelji Župe ne pamte ovakvu tragediju koja je zadesila porodicu Maksić iz sela Vražogrnci u opštini Aleksandrovac - Dejan Maksić ostao je za tri dana bez oba roditelja i brata, pišu Nezavisne narodne novine Rasinskog okruga.

Nezapamćena tragedija zbog korone pogodila porodicu Maksić: Dejan izgubio roditelje, na sahrani saznao za smrt brata
FOTO: SINIŠA PAŠALIĆ/RAS SRBIJA

U kruševačkoj kovid bolnici, u četvrtak, 18. februara, Dejanu je preminuo otac Milovan rođen 1949. godine, u petak 19. februara majka Nada (66) i juče 20. februara i brat Goran star 40 godina.

Pročitajte još

Dok je u subotu sahranjivao roditelje na seoskom groblju u Vražogrncima, iz Kruševca je stigla najgora moguća vijest da je i njegov brat Goran, preminuo od posljedica korona virusa.

Goran će biti sahranjen u ponedjeljak 22. februara, pored svojih roditelja na groblju u Vražogrncima.

Komšije i prijatelji koji teše neutešnog Dejana, imaju samo riječi hvali za porodicu Maksić.

Pokojni Goran bio je izuzetno dobar momak, marljiv i pošten, volio je da pored svojih poslova pomaže drugima, imao je rijetko dobru narav i plemenitu dušu.

Na seoskom domu stoje tri umrlice, u selu vlada velika neverica u sve što se dogodilo, a cijela Župa saosjeća sa porodicom, piše Telegraf.

Dejan ostaje da se bori kroz život sa suprugom Biljanom i velikim bolom jer za tri dana izgubio svoje najmilije osobe sa kojima je dijelio sve što je život donosio.