Možete da nas pratite
i putem aplikacije za
Besplatno na

“NIJE MOGAO DA VJERUJE” Poznata voditeljka iznenadila sina za rođendan (FOTO)

Zabava
Autor:

Foto: Uroš Arsić/RAS Srbija

Obični rođendanski pokloni su tako pase. Voditeljka Dušica Jakovljević je sinu za rođendan kupila guštera.

Uz sliku novog kućnog ljubimca objavila je i ovu poruku u kojoj je Dušica Jakovljević otkrila kako su njen sin Ognjen i kćerka Anđela reagovali na mamin poklon:

– Zdravo, ljudi, ja sam Dušin novi član porodice. Još nemam ime, valjda ću dobiti ovih dana. Ustvari, Dušica me je kupila Ogiju za rođendan i Ogi nije mogao da vjeruje kad me je ugledao. Dušica se odmah zaljubila i kaže da joj se slažem uz lak za nokte. Anđela je htjela da kupi i zmiju, čak i nekog drugog guštera, ali je onda vidjela da imam grbicu na leđima, pa se rasplakala da me niko neće htjeti i onda je htjela samo mene!

Foto: Dušica Jakovljević/Instagram

I sada, dok se svi čude i pitaju se koja je moja funkcija, jer ne lajem, ne mašem repom, gade se jer jedem crve koji se pretvaraju u bube, Dušica me još više voli! Tako ona štiti sve oko sebe i ne da na svoje… Mislim da sam u pravim rukama – bukvalno!

Ljubi vaš Dušin bezimeni gušter!”.

View this post on Instagram

🍾💚 @tamarasuslov

A post shared by Dusica Jakovljevic (@dusicajakovljevic) on

Mnogima koji prate Dušicu Jakovljević na Instagarmu dopao se njen izbor poklona za sina, a iako je gušter svakako egzotičan kućni ljubimac, nije rijedak.

Naprotiv. Često se nalazi na listi najtraženijih kućnih ljubimaca – isto važi i za paukove i zmije.

A ukoliko i vi namjeravate da gušter postane novi član vaše porodice, imajte na umu sljedeće.

Gušteri se čuvaju u terarijumu, za koji morate da nabavite i lampe, odnosno sijalice (UV-spektar + lampa za sunčanje), grejač, termometar, biljke i dekoraciju.

Ovoj vrsti životinja najviše odgovara temperatura do 24 stepeni. Dno u terarijumu treba da bude pokriveno pijeskom i šljunkom, a u njemu treba da se nalazi i posuda za hranu i vodu.

Gušteri se najčešće hrane muvama, muvama zunzarama i drugim insektima, larvama, crvima, kombinacijom mljevenog mesa i jaja, piše Žena Blic.

Možete da nas pratite i putem aplikacije za Android ili iPhone/iPad.
Možete da nas pratite i na Facebook stranici

IZDVAJAMO